logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ІІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

Загальна інформація

Запрошуємо студентів закладів вищої освіти взяти участь у ІІІ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», який проводиться за напрямами:

  • Інноваційні та ресурсоощадні технології харчової продукції
  • Крафтові технології харчової продукції
  • Удосконалення технологій та умов зберігання харчової продукції
  • Наукове обґрунтування, розроблення і вдосконалення технологій харчової продукції спеціального призначення

Конкурс відбудеться у квітні 2023 року.

Положенням про конкурс передбачено його проведення у два етапи.

  • І етапу березні-квітні учасники, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають свої роботи на розгляд конкурсній комісії закладу, де вони навчаються. Конкурсна комісія закладу відбирає не більше двох кращих наукових робіт та подає до ДТЕУ для участі у другому турі конкурсу.
    До 10 квітня ЗВО надсилають відібрані наукові роботи (текстову частину, в якій наведено дані про автора та наукового керівника, найменування ЗВО замінюють шифром (шифр – не більше двох слів) та заявку на участь (дод. 1) на поштову адресу: Україна, 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, ДТЕУ та на електронну адресу конкурсу: irtech @knute.edu.ua.
  • II етап – полягає в оцінюванні роботи конкурсною комісією (журі) на підставі публічного захисту під час проведення фіналу конкурсу в ДТЕУ у дистанційному форматі (відеоконференція).

Фінал конкурсу відбудеться 26 квітня 2023 року.

ПРОГРАМА

Відкриття конкурсу

12:00 – 12:20

Модератор
Грабовська Олена В’ячеславівна
д-р. техн. наук, професор кафедри технології та організації ресторанного господарства
+38 050 815 33 31

Презентація наукових робіт

12:20 – 14:00

Оголошення результатів конкурсу, нагородження переможців
(у дистанційному форматі)

15:00 -15:30

Підключення до онлайн заходу на платформі ZOOM
https://us04web.zoom.us/j/79101543536?pwd=LjoZUa1fwU1YG0t7ZBuZOKwsAPZRy8.1

Ідентифікатор конференції: 791 0154 3536
Код доступу: fRY3cT


ПОЛОЖЕННЯ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
ЗАЯВКА


За докладною інформацією звертатися до координаторів конкурсу:

  • Ткачук Тетяна Михайлівна – заступник декана з науково-методичної  роботи та міжнародних зв’язків, канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу
    тел. +380 (93) 357 88 58 
  • Васильєва Олена Олександрівна – канд. техн. наук, доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства
    тел. + 380 (50) 473 70 05 – тільки Вайбер
  • Грабовська Олена В’ячеславівна – д-р. техн. наук, професор кафедри технології та організації ресторанного господарства
    тел. +380 (50) 815 33 31

31.10.2022
433884
5318
остання редакція 20.04.2023
433884