logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів унікальної освітньої програми «Управління закладами охорони здоров'я»

Загальна інформація

Наприкінці 2022 року відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт унікальної освітньої програми «Управління закладами охорони здоров'я». Вже третій випуск програми підготовки професіоналів нового покоління в сфері управління закладами охорони здоров’я - ключових осіб, які здатні ініціювати і реалізувати нові ідеї, розробляти стратегію розвитку медичного бізнесу, забезпечувати реформування медичної сфери в Україні. Цьогорічні випускники вже працювали та навчалися в нових реаліях, в умовах війни. Формування стратегії розвитку закладу охорони здоров'я, організування злагодженої взаємодії всіх структурних підрозділів, зорієнтованої на забезпечення ефективної роботи закладу охорони здоров'я, якості та конкурентоспроможності послуг, що надаються, їх відповідність до світових стандартів надання медичної допомоги, вирішення питань безпеки, фінансово-економічної, інвестиційної та господарської діяльності закладу охорони здоров'я, забезпечення кваліфікованими працівниками, а також створення безпечних і сприятливих умов праці, - ці питання вже розглядалися з урахуванням специфічних умов сьогодення.

Нові реалії потребують нових рішень - тому випускні кваліфікаційні роботи випускників програми «Управління закладами охорони здоров'я» вже було підготовлено з урахуванням нових умов життя, нових викликів та можливостей. Робота екзаменаційної комісії проходила онлайн, наші магістри-лікарі захищали роботи з власних кабінетів, в перервах між операціями, прийомами, нарадами, з «Пунктів незламності», а деякі, хто безпосередньо боронить нашу країну на фронті, - з полів та окопів.

24 лютого 2022 року назавжди розділило наше життя на до та після війни. Мільйони українців щодня роблять свій внесок у перемогу. І тому робота кожного на своєму робочому місці є критично важлива. Лікарі завжди були янголами, які захищали наше життя, їх справедливо називають солдатами невидимого фронту.  Ми пишаємось тим, які дивовижні, сміливі та віддані люди нас оточують та навчаються в нашому Університеті.  

Дякуємо всім, хто боронить Україну від ворогів, та всім, хто забезпечує життєдіяльність країни на місцях. Перемога буде за нами — у цьому немає сумнівів! Тому що ми, українці, воюємо на своїй землі та захищаємо її кожен на своєму фронті.
Встоїмо! Переможемо!

29.12.2022
43630
1290
остання редакція 13.01.2023
43630