logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Рhotoshop battle «Війна. Права людини»

Загальна інформація

У рамках Консумерського фестивалю було організовано Рhotoshop battle на тему «ВІЙНА. ПРАВА ЛЮДИНИ».

9 березня 2023 року за ініціативи кафедри журналістики та реклами Державного торговельно-економічного університету в межах дисципліни «Дизайн в рекламі» відбулася презентація творчих робіт в інтерактивному форматі на платформі ZOOM.

Організатором та модератором проведення зустрічі виступила кандидат економічних наук, доцент кафедри журналістики та реклами Галина Алданькова.

З привітальним словом до учасників звернулася завідувач кафедри журналістики та реклами Діана Файвішенко та наголосила на тому, що в умовах воєнного стану Рhotoshop battle набув широкої популярності серед творчої молоді. Було представлено різнопланові роботи, які розкривають бачення студентської спільноти щодо питання захисту прав людини під час війни. Креативність учасників battle дозволила створити соціальну рекламу, що відображає події в Україні і може бути використана як волонтерська допомога на фронті інформаційної війни.

Учасниками  було відзначено особливо цікаві роботи авторів:

  • 3 курс, 7 група: Аніскова Євгенія, Вяткіна Софія, Кузнєцова Анастасія, Лазар Світлана, Проценко Костянтин, Руженцева Влада, Синякова Євгенія, Смалій Тамара, Шуст Каріна та ін.
  • 3 курс, 8 група: Вихристюк Кирило, Гільова Єлизавета, Гордійчук Яна, Дуда Світлана, Коваль Катерина, Латиш Катерина, Ларіна Катерина, Клименко Єва, Мазурок Владислава, Мармута Олена, Пилипей Марія, Собейко Єлизавета, Спічак Валерія, Ніколенко Марія, Токарчук Яна та ін.
  • 3 курс, 9 група: Грига Дарія, Жукова Дарія, Литвин Каріна, Олешко Вікторія, Осецька Вікторія, Пильник Богдан, Приходько Мар’яна, Шийка Аліна, Шкуренкова Мілана, Романюк Софія, Червоненко Аліна та ін.
  • 3 курс, 10 група: Пічкур Дана, Левчик Галина, Капустіна Юлія, Данич Вікторія та ін.
  • 3 курс, 11 група: Єрофєєва Лада, Олексюк Марія, Білицька Анна, Пасічна Ярослава та ін.
  • 3 курс, 12 група: Коротич Ангеліна, Невмержицька Марія.
  • 3 курс, 14 група: Коденко Христина, Щербина Марія, Лінов Демʼян, Лисецька Єва, Юхименко Юліана, Павлик Соломія, Кузьменко Олексій та ін.
  • 3 курс, 16 група: Зібарєва Олександра, Кохан Віталій, Файвішенко Єва та ін.

Зі словами підтримки виступила заступник декана, кандидат наук із соціальних комунікацій Оксана Голік, яка акцентувала увагу на творчих роботах, підкреслила індивідуальність, креативний підхід та наголосила на подальшому розвитку творчого потенціалу студентів – майбутніх фахівців.

Дякуємо Вам за Ваше бачення актуальної теми сьогодення!

Ознайомитися з роботами можна за посиланням.

Згуртований ДТЕУ– разом ми сила!
Приєднуйся і дій!

        


Файвішенко Діана Сергіївна,
завідувач кафедри журналістики та реклами

09.03.2023
43630
930
остання редакція 13.03.2023
43630