ресторанних і крафтових технологій
ФЕДОРОВА ДІНА
ВОЛОДИМИРІВНА
доктор технічних наук, професор
завідувач кафедри ресторанних і крафтових технологій
гарант освітньої програми першого рівня вищої освіти «Ресторанні
технології та фуд-дизайн»
|
КРАВЧЕНКО
МИХАЙЛО ФЕДОРОВИЧ
доктор технічних наук, професор, професор кафедри ресторанних і
крафтових технологій
гарант освітньої програми другого рівня вищої
освіти
«Ресторанні технології та бізнес»
|
ГНІЦЕВИЧ
ВІКТОРІЯ АЛЬБЕРТІВНА
доктор технічних наук, професор
професор кафедри ресторанних і крафтових технологій
гарант освітньої програми першого рівня вищої освіти «Технологія
і організація ресторанного бізнесу»
|
ГРАБОВСЬКА
ОЛЕНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА
доктор технічних наук, професор
професор кафедри ресторанних і крафтових технологій
|
ЮДІНА ТЕТЯНА
ІЛЛІВНА
доктор технічних наук, професор
професор кафедри ресторанних і крафтових технологій
гарант освітньої програми другого рівня вищої освіти
«Крафтові технології»
|
ПІДДУБНИЙ
ВОЛОДИМИР АНТОНОВИЧ
доктор технічний наук, професор, професор ресторанних і
крафтових технологій
член-кореспондент НААН України
Академік Української академії наук
|
ВІТРЯК
ОКСАНА ПАВЛІВНA
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій
|
АНТОНЮК ІРИНА
ЮРІЇВНА
кандидат технічних наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових
технологій
|
МЕДВЕДЄВА
АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА
кандидат технічних наук, доцент
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій
|
ПЕРЕПЕЛИЦЯ
МИРОСЛАВА ПАВЛІВНА
кандидат технічних наук,
доцент кафедри ресторанних і крафтових технологій
|
МАРЦИН ТЕТЯНА
ОЛЕКСАНДРІВНА
кандидат технічних наук, доцент кафедри ресторанних і крафтових
технологій
|
СЕРЕНКО
АНТОН АНДРІЙОВИЧ
PhD з харчових технологій, старший викладач кафедри ресторанних і
крафтових технологій
|
МИХАЙЛИК ВІТАЛІЙ
СЕРГІЙОВИЧ
кандидат техніних наук, аситент кафедри ресторанних і крафтових
технологій
|
ГРИЦЕНКО ОЛЕКСАНДР
ЮРІЙОВИЧ
аситент кафедри ресторанних і
крафтових технологій
|
|
|
|
|
ЗАЛУЧЕНІ ПРАКТИКИ ТА
НАУКОВЦІ
|
Лосєва
Галина Іванівна – співвласник готельно-ресторанного
комплексу «Трипільське сонце», експерт з ресторанних технологій,
член журі міжнародних кулінарних конкурсів.
|
Чуницька Любов Петрівна – експерт із харчових
технологій та ресторанного сервісу у закладах HoReCa, головний
технолог мережі закладів ТОВ «Київ Інтертеймент Груп», заслужений
працівник сфери послуг (ресторанне господарство).
|
Ланська Віта Дмитрівна – бренд-шеф пекар
компанії «Profitex» в Україні.
|
Шрамко Марія – чемпіонка світу з
кулінарного мистецтва, член національної команди Ісландії з
кулінарії, акредитована суддя Всесвітньої асоціації кулінарів
WACS.
|
Паоло
Брешіа – президент
Асоціації UCM "Середземноморський
союз шеф-кухарів"
|
Сефер Япіджі – член Асоціації шеф-кухарів
Туреччини (Aegean Professional Chefs Association). Акредитований
суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, переможець багатьох
міжнародних кулінарних конкурсів і чемпіонатів.
|
Тимчишин Віктор – шеф-кухар ресторану
«Аляска»,
|
Науменко Микола – національний представник
компанії Robot Coupe (Франція) в Україні.
|
Кошелєв
Гліб Вячеславович
Бренд амбассадор – «Vitis
Group»
Шеф сомельє – «Vino.ua»
Засновник винної школи – «Vitis Wine School», керуючий винним баром
"Артанія"
|
|
|
|
|
|
остання редакція 28.08.2024