logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Візити делегацій

Міжнародна діяльність

Університет відвідали іноземні делегації та гості

Візити делегацій у 2021 році:

18 – 19 листопада 2021 р. - прийом делегації з Італії.
З метою проведення циклу майстер класів з кулінарного мистецтва президентом асоціації UCMItaly Паоло Брешиа та координаторами міжнародної практики в Україні Оленою Герасименко, Олександром Ковбасою, Аліною Добрелі для студентів та викладачів факультету ресторанно – готельного та туристичного бізнесу.

14 – 21 листопада 2021 р. - візит делегації університету «КТН Королівський технологічний інститут» (Швеція).
З метою реалізації завдань спільного проекту, що фінансується Шведським фондом з міжнародного співробітництва у сфері досліджень та вищої освіти STINT, підписання угоди про співробітництво між КНТЕУ й університетом «КТН Королівський технологічний інститут» (Швеція) та обговорення програми співробітництва між КНТЕУ та КТН на 2022-2025 рр.
Представники університету «КТН Королівський технологічний інститут (Швеція) – декан вищої школи інженерних наук в хімії, біотехнології та здоров’я, професор Мікєль Ліндстрьом, доцент кафедри технології целюлози і полімерів Олена Севастьянова мали зустрічі з ректором А.А. Мазаракі, Н.В.Притульською, Т.А. Караваєвим.

31 жовтня – 1 листопада 2021 р. - прийом делегації з Італії.
З метою проведення циклу майстер класів з кулінарного мистецтва президентом асоціації UCMItaly Паоло Брешиа та координаторами міжнародної практики в Україні Олександром Ковбасою, Аліною Добрелі, Анатолієм Полосіним для студентів та викладачів факультету ресторанно – готельного та туристичного бізнесу та вручення сертифікатів про виробничу практику в Італії студентам ФРГТБ.

17 – 21 жовтня 2021 р. - прийом польської, молдовської та словенської делегацій.
З метою участі у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Глобалізаційні виклики розвитку національних економік», чотирьох сторонньому Симпозіумі «Глобальна трансформація ХХІ століття: економічні, соціальні та правові аспекти» та урочистостях до 75-річчя Київського національного торговельно-економічного університету.
Представники Краківського економічного університету (Польща) – ректор Станіслав Мазур, проректор з наукової роботи Павел Лула, почесний доктор КНТЕУ Анжей Хохул, декан Бернард Зібіцкі, директор відділу міжнародних зв’язків Агнешка Навроцька, координатор ректорського комітету Катажина Баран; Молдовської економічної академії (Молдова) – ректор Григорій Бєлостєчнік, проректор з наукової роботи Корнелій Гуцу; Люблянської школи бізнесу (Словенія) – директор школи Дер Беле, професор Джулія Лапух Беле.

14 вересня 2021 р. - прийом директора з питань економічних досліджень відділу конкурентної політики Міністерства Юстиції США , професора Расселла Піттмана з метою проведення лекції – вебінару для студентів освітньо – професійних програм «Міжнародна економіка», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Фінансовий менеджмент», «Міжнародний туристичний бізнес», «Туристичний та курортно – рекреаційний менеджмент», «Управління бізнесом», «Готельний і ресторанний менеджмент», «Міжнародний готельний бізнес», «Фінансове посередництво», «Митна справа», «Міжнародний туризм», «Готельно – ресторанна справа» з підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» англійською мовою викладання, студентів освітньо – професійних програм «Менеджмент антимонопольної діяльності», «Економіка галузевих ринків», аспірантів та викладачів за тематикою «Конкурентка трансформація транспорту: від залізниці до космосу».

З 31 серпня по 11 вересня 2021 р. - прийом Кнуда Еріка Ларсена (Данія).
З метою проведення майстер – класів виконавчим директором КМ «Skandinavia», членом Всесвітньої асоціації шеф – кухарів WACS, міжнародним суддею кулінарних змагань, професійним шеф – кухарем з багаторічним досвідом роботи у сфері ресторанних технологій Кнудом Еріком Ларсеном для студентів факультету ресторанно – готельного та туристичного бізнесу.

19 - 22 липня 2021 р. - прийом регіонального директора Університетського Агентства Франкофонії (AUF) регіону Центральної та Східної Європи, з метою проведення переговорів щодо створення при КНТЕУ представництва AUF в Україні. В переговорах брали участь: регіональний директор Університетського Агентства Франкофонії (AUF) регіону Центральної та Східної Європи Мохамед Кетат і ректор КНТЕУ Мазаракі А.А., заступник міністра з питань європейської інтеграції Вітренка А.О., заступник начальника відділу міжнародних договорів Шкабка С.І та заступник директора департаменту №5 МЗС України Пивоварова Ю.А.

15 - 30 червня 2021 р. - прийом Кнуда Еріка Ларсена (Данія).
З метою проведення майстер-класів членом Всесвітньої асоціації шеф – кухарів WACS, міжнародним суддею кулінарних змагань, директором професійної асоціації шеф – кухарів КМ «Skandinavia» Кнудом Еріком Ларсеном (Данія) для студентів факультету ресторанно - готельного та туристичного бізнесу для підготовки до участі у міжнародних кулінарних змаганнях.

26 травня 2021 року - візит до КНТЕУ Надзвичайного та Повноважного посла Франції в Україні пана Етьєна де Понсена з нагоди вручення бакалаврських державних дипломів Франції студентам КНТЕУ.

13 -14.05.2021, 16 -17.05.2021, 20 – 21.05.2021 - відбувся прийом делегації з Італії. З метою проведення циклу майстер класів з кулінарного мистецтва президентом асоціації UCMItaly Паоло Брешиа для студентів та викладачів факультету ресторанно – готельного та туристичного бізнесу.

23 лютого 2021 року - візит Надзвичайного та Повноважного посла Франції в Україні Етьєна де Понсена, а також Аташе з питань університетського і наукового співробітництва Алікс де Гассар, Аташе з питань мовного співробітництва Поля Сулігу.

2 лютого 2021 року - відбулася онлайн-зустріч проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Сая В.М., директора Центру європейської освіти Дупляк Т.П. з представниками Федерації "Обміни Франція-Україна": Жаком Форжероном (співпрезидент Федерації), Жозі Анекен, Деніз Дюран та Ольгою Гонсе.

Візити делегацій у 2020 році:

4 грудня 2020 року - відбулися перемовини на платформі Zoom між проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Сая В.М., директором ЦЄО Дупляк Т.П. та співпрезидентом Федерації обмінів Франція-Україна Жаком Фуржероном.

30 жовтня 2020 року - відбулися перемовини в онлайн режимі проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Сая В.М. з директором спеціалізованого закладу Агентства франкофонії (AUF) з адміністрування та менеджменту стосовно підписання Меморандуму.

23 жовтня 2020 року - переговори по Skype проректора Сая В.М. та директора ЦЄО Дупляк Т.П. з представниками Вищого інституту комерції м. Париж паном Н. Деспінуа та паном Шалем Берже з питань підписання спільної угоди.

4 березня 2020 року - візит французької делегації у складі: Алікс де Гассар, Ніколя Менетті, Тіфен Анрі, Геннадій Корчагін, Віктор Войтович.

25 лютого 2020 року - візит представників Вищого інституту комерції (м. Париж, Франція).

20-29 лютого 2020 року - візит фахівців міжнарожного рівня з кулінарного і пекарського мистецтва Девіда Мішеля Мізона (Великобританія) та Кнуда Еріка Ларсена (Данія).

17 лютого 2020 року - візит представників Сілезького технологічного університету (м. Глівіце, Польща).

Візити делегацій у 2019 році:
Візити делегацій у 2018 році:
Візити делегацій у 2017 році:
Візити делегацій у 2016 році:
Візити делегацій у 2014 році
Візити делегацій у 2013 році
Візити делегацій у 2012 році

18.08.2013
Pasadobl
21782
остання редакція 16.12.2021
43630