Аспіранти кафедри
ресторанних і крафтових технологій
ЛАНСЬКА ВІТА ДМИТРІВНА Рік вступу в аспірантуру: 2021 Назва дисертації, спеціальність: 181, "Технологія
безглютенових хлібобулочних виробів з клітковиною картоплі" Науковий керівник: д.т.н., проф. Федорова Д.В. Google Scholar
ORCID ВЕНГЛІНСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР РОСТИСЛАВОВИЧ o.venhlinskyy@knute.edu.ua Рік вступу: 2023 Назва дисертації, спеціальність: 181, "Технологія виробів із
бездріжджового тіста для дітей з особливими дієтичними
потребами" Науковий керівник: д.т.н., проф. Федорова Д.В. ДОРОНІН КИРИЛО АНАТОЛІЙОВИЧ k.doronin@knute.edu.ua Рік вступу: 2023 Назва дисертації, спеціальність: 181 "Технологія ферментованих
паст з бобових з використанням стартових культур" Науковий керівник: д.т.н., проф. Гніцевич В.А. Google Scholar
ORCID ЛІТВІНОВ АНТОН ОЛЕКСАНДРОВИЧ a.litvinov@knute.edu.ua Рік вступу: 2024 Назва дисертації, спеціальність: 181 "Технологія
ферментованих напоїв на основі протеїнового концентрату
бобових" Науковий керівник: д.т.н., проф. Грабовська О.В. ІТТАЛЬЯНЦЕВ ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ v.italliantsev@knute.edu.ua Рік вступу: 2024 Назва дисертації, спеціальність: 181 "Технологія печива з
використанням конопляного борошна" Науковий керівник: д.т.н., проф. Кравченко М.Ф.

