logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Участь доцента Шведової Г. Л. у Міжнародній 4-сторонній конференції в Краківському університеті економіки

правового забезпечення безпеки бізнесу

Участь доцента Шведової Г. Л. у Міжнародній 4-сторонній конференції в Краківському університеті економіки

Доцент кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу Шведова Ганна Леонідівна протягом 27–28 травня 2024 року взяла участь у міжнародній 21-ій чотиристоронній науковій конференції «Contemporary Economy in the Face of Economic, Social and Political Crises», що відбулася в Краківському університеті економіки Республіки Польща, де виступила на пленарному засіданні з вітальним словом від Державного торговельно-економічного університету.

ДТЕУ багато років є співорганізатором цієї конференції на підставі Чотиристороннього договору про співпрацю з Краківським економічним університетом, Університетом Мессіни, Університетом у Крагуєвці.

Під час секційного засідання Шведова Ганна Леонідівна виступила з доповіддю на тему «Countering Economic and Official Crime: National and International Experience», де презентувала актуальні питання протидії економічній та службовій злочинності в Україні та у світі. Також під час конференції свої доповіді презентували представники провідних університетів Польщі, Італії, Сербії, Індонезії, Малайзії. Активні міждисциплінарні дискусії відбулися під час обговорення питань якості вищої освіти, використання засобів штучного інтелекту, системи урядового фінансування, глобальних кліматичних змін, альтернативних джерел енергії.

За підсумками участі у міжнародній 21-ій чотиристоронній науковій конференції в Краківському університеті економіки розвинено міжкультурні компетентності в системі вищої освіти, налагоджено взаємодію з колегами з різних країн світу, розширено сфери наукових інтересів та культурних норм. Отримано цінний досвід та знання, які сприятимуть подальшому розвитку науково-дослідної роботи в ДТЕУ. Завдяки взаємодії з університетами, ДТЕУ зможе впроваджувати нові підходи та покращувати якість освітнього процесу, досягти інтернаціоналізації та ефективного партнерства. 


Шведова Ганна Леонідівна,,
доцент кафедри правового забезпечення безпеки бізнесу

11.06.2024
shestack
9
остання редакція 11.06.2024
shestack