Студентський науковий клуб "Start in Science"
товарознавства і фармації
19.11.2024 за ініціативи студентського наукового клубу
"Start in science" під керівництвом доцента кафедри Ірини
ГОНЧАРОВОЇ відбувся англомовний онлайн круглий стіл "Фізико-хімічні
методи дослідження в аналізі харчових продуктів" /
"Physical-chemical research methods in food analysis". З
англомовними презентаціями виступили
12 студентів 1 курсу 9, 10, 11 груп ФТБ.
В якості гостей були присутні завідувач кафедри товарознавства і
фармації, професор Олена СИДОРЕНКО, викладачі кафедри - професор
Дмитро СЕМЕНІВ, професор Світлана БЕЛІНСЬКА, доцент Світлана
ВЕЖЛІВЦЕВА, доцент Марія МАТВІЄНКО, доцент Наталія НЕСТЕРЕНКО,
студенти 1 курсу 9-11 груп ФТБ. Дякуємо доповідачам за цікаві
презентації, підготовлені на високому науковому рівні! Після
кожного виступу проходила англомовна дискусія.
Бажаємо подальших успіхів нашим студентам у науковій роботі та
вдосконаленні англійської мови!