logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Кафедрою менеджменту розпочато реалізацію університетської програми "Майстерня професійного зростання"

Загальна інформація

2 вересня 2015 року відбулася зустріч студентів з керівниками магістерських програм та практиками (Серафім Н.В. – керівник відділу розвитку персоналу ГК «МАЛБІ», Калуга Н.В. – екс-головний державний інспектор відділу нетарифного регулювання Управління заходів регулювання зовнішньоекономічної діяльності Департаменту організації митного контролю та оформлення Державної фіскальної служби України, к.хім.н., доцент кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, Медведь М.А. – фахівець ТОВ «РАБЕН Україна», Пустовойт С.В. – старший науковий співробітник відділу економічних досліджень Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона Національної академії наук України).

Зустріч пройшла у форматі діалогу. Тож у кожного студента була можливість отримати відповіді на запитання, які його цікавили. У межах запланованих доповідей викладачі та гості розповіли про специфіку діяльності за майбутнім фахом, особливості роботи в команді, основні вимоги, що висуваються до працівників галузі, поділилися зі студентами таємницями технології менеджменту, а також цікавими історіями з досвіду роботи. Організація зустрічей з провідними фахівцями та підприємцями – добра традиція кафедри менеджменту та вагомий внесок в удосконалення змісту і результативності навчального процесу в університеті.

Особливо цікавими для студентів стали поради та настанови від мудрих і досвідчених професіоналів: саморозвиватися, удосконалюватися та бути наполегливими. Зустріч з представниками бізнесу була корисна тим, що студенти мали змогу почути поради успішних людей та навчитися визначати власні пріоритети на шляху, який обрали. Основним же пріоритетом у власному житті фахівці визначили прагнення бути першим у будь-якій галузі, застосовуючи власні сили, комунікабельність, вміння працювати в команді та орієнтацію на результат.

Студенти висловили щиру вдячність викладачам кафедри менеджменту та фахівцям за цікаву і пізнавальну зустріч, а також за цінні поради, що стануть у пригоді в майбутньому.

02.09.2015
adv
2625
остання редакція 05.02.2016
knteu