logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кафедра технології і організації ресторанного господарства організувала кулінарний майстер-клас з інноваційних кондитерських технологій

Загальна інформація

7 жовтня 2015 року відбувся кулінарний майстер-клас від Бренд шеф-кухаря компанії «Convotherm» Верхогляда Олександра Акімовича.

Під час презентації майстер-класу викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства мали можливість безпосередньо взяти участь у приготуванні та дегустації кондитерських виробів з мастики та шоколаду.

Викладачі отримали можливість підвищити свою професійну компетентність у кондитерському виробництві, що сприятиме підвищенню якості практичної підготовки студентів.

07.10.2015
adv
2450
остання редакція 05.02.2016
knteu