Сучасні ресторанні тренди та знакові проекти у ресторанному бізнесі: відбулась лекція Юлії Чеснокової
Загальна інформація
9 жовтня 2015 року об 11.40 в ауд. Б-209 у рамках проекту «Майстерня професійного зростання» відбулася лекція «Сучасні ресторанні тренди та знакові проекти у ресторанному бізнесі» від одного з кращих знавців міжнародних трендів ресторанного бізнесу – Юлії Чеснокової.
Лектор поділився своїм досвідом у сфері гастрономічного туризму, організації навчання та підвищення кваліфікації кухарів у провідних закордонних кулінарних школах, ознайомив із сучасними трендами та технологіями створення знакових проектів у ресторанному бізнесі. Дана лекція допоможе студентам у майбутньому поєднати теоретичні знання з методами реального їх застосування при створенні концепцій підприємств ресторанного бізнесу.
Під час відкритої лекції викладачі та студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу мали можливість ознайомитись з сучасними міжнародними трендами та модними течіями в організації та управлінні підприємствами ресторанного бізнесу на прикладі відомих та визнаних ресторанів.