logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених обрало нового голову

Загальна інформація

03 листопада 2015 року відбулися загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених (далі НТСАДтаМВ), на яких були присутні члени НТСАДтаМВ, делегати від факультетів та адміністрація університету.

На розгляд було винесено наступні питання:

1. Звіт голови НТСАДтаМВ Романенко О.А. за період головування.

2. Розгляд та слухання програм кандидатів на посаду голови НТСАДтаМВ.

3. Вибори голови НТСАДтаМВ.

З вітальним словом виступила перший проректор  з науково-педагогічної роботи Притульська Н.В., яка подякувала членам НТСАДтаМВ за плідну роботу в минулому навчальному році та побажала сил і натхнення у новому.

Заслухано звіт голови НТСАДтаМВ за період головування. Романенко О.А. наголосила на результатах діяльності НТСАДтаМВ за 2014/2015 н.р.

За результатами відкритого голосування головою НТСАДтаМВ обрано Тронько Віру Володимирівну, к.е.н., доцента кафедри міжнародної економіки.

Тронько В.В. працює в КНТЕУ з вересня 2008 р. У 2011 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за темою "Транснаціоналізація в сфері телекомунікаційних послуг України". 


Бере участь у держбюджетних і госпрозрахункових науково-дослідних темах, зокрема: «Детермінанти розвитку зовнішньоторговельного сектору України (2013-2015 рр.), «Геопросторові пріоритети зовнішньоекономічних зв’язків України» (2014-2016 рр.).  Викладає дисципліни: "Міжнародна економіка" та "Міжнародні економічні відносини". Для студентів, які навчаються на англомовних магістерських програмах викладає дисципліни  «Міжнародний менеджмент» та «Світова організація торгівлі».

Є співавтором понад 7 монографій («Структурна переорієнтація зовнішньої торгівлі як фактор сталого економічного розвитку», «Україна на світових ринках товарів та послуг», «Економічний суверенітет України в умовах глобальних викликів» та інші),  підручників «Міжнародна економіка» та «Світовий ринок товарів та послуг».

Опубліковано 35 праць, з яких: 23 наукові та 12 навчально-методичного характеру.

Науковими інтересами є: проблеми транснаціоналізації бізнесу;  пріоритети економічної взаємодії вітчизняних та зарубіжних підприємств; оптимізація управління на макро- та мікрорівнях у сфері телекомунікаційних послуг.

Вільно володіє англійською, французькою та польською мовами.

Новообраний голова Товариства представила свій план подальшої роботи НТСАДтаМВ.

03.11.2015
adv
2586
остання редакція 05.02.2016
knteu