Щоденник найбільш очікуваного кулінарного фестивалю року: BestCookFest 2015
Загальна інформація
З 4 по 6 листопада 2015 року проходив І Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFEST»-2015 – в дійсності грандіозний захід для фахівців ресторанного господарства, які прагнуть постійно розвиватися, працюючи над розширенням та удосконаленням професійних компетентностей і практичних навичок, збагаченням набутого досвіду з кулінарного і кондитерського мистецтва. Захід організовано громадською спілкою Український кулінарний союз та Західною шеф-групою, Київським національним торговельно-економічним університетом та Київським міжнародним контрактовим ярмарком.
Фестиваль «BESTCookFEST»-2015 проводився в рамках Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з нагоди започаткування діяльності громадської спілки «Український кулінарний союз».
Відкриваючи фестиваль, ректор КНТЕУ Анатолій Мазаракі висловив впевненість, що він сприятиме підвищенню майстерності українських рестораторів і конкурентоспроможності галузі в цілому.
Під час проведення фестивалю фахівці з різних країн світу продемонстрували високий рівень кулінарної майстерності, професійний досвід та ноу-хау кулінарного мистецтва, які в подальшому будуть запроваджені в практичну діяльність закладів ресторанного господарства.
Суддями змагань стали всесвітньовідомі зірки кулінарного мистецтва, які є акредитованими фахівцями WACS, World Association of Chefs' Societies:
- Томас Гуглеру (Thomas Gugler, Саудівська Аравія),
- Аніл Гровер (Anil Grover, Індія),
- Роман Давід Таубер (Roman David Tauber, Польща),
- Іво Андрік (Ivo Andric, Сербія),
- Cаркіс Якубян (Sarkis Yakubyan) та Джозеф Арбід (Yuosef Arbid, Ізраїль),
- Марія Шрамко (Ісландія),
- Сефер Япіджі (Sefer Yapici, Туреччина),
- Eріх Главіца (Erich Glavica, Хорватія),
- Йосипу Царевич (Австрія),
- Мімоза Балла (Mimoza Balla, Албанія),
- Людмила Радченко, Анна Гасанова, В'ячеслав Совенко, Віктор Тимчишин, Максиму Храмов, Любов Чуницька, Сергій Калінін, Денис Комаренко, Тетяна Забігайло, Галина Лосєва (Україна).
У конкурсі взяли участь фахівці ресторанного, готельного бізнесу та кейтерингу, студенти та учні профільних вищих навчальних закладів ІІ−ІV ступенів акредитації, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва. Програмою заходу було передбачено як індивідуальну, так і командну участь:
Цей фестиваль, хоч і проводився вперше, став справді масовим представницьким заходом. Представники 16 регіонів України (в т.ч. і команди відокремлених підрозділів КНТЕУ) і 7 країн світу демонстрували свої здобутки і майстерність у понад 20 конкурсах. Та й час для його проведення організатори обрали дуже вдало, адже в найближчі роки ресторанно-готельний бізнес у нашій країні має прекрасні перспективи, а в Україні з’явиться бренд, який вподобають для себе туристи з усього світу.
Скептики не вірили, що цей фестиваль може відбутися як такий. Адже за якийсь місяць просто неможливо його організувати на належному міжнародному рівні. Але Українському кулінарному союзу і його президенту Анатолію Мазаракі та директору Надії Ведмідь вдалося неможливе.
Це була своєрідна «проба пера», завершуючи роботу фестивалю, зазначила перший проректор КНТЕУ Наталія Притульська. За такого ентузіазму і бажання наступного року він пройде більш масштабно.
Організатори фестивалю висловлюють вдячність судівській колегії, партнерам та спонсорам за підтримку і сподіваються на продовження співпраці.
Поділився враженнями й голова міжнародного журі – Томас Гуглер. "Фестиваль вдався. Тут зібралося багато молодих талановитих кухарів, і ми в журі прекрасно провели час – і як люди, і як професіонали. Навіть незважаючи на складні часи, які зараз переживає Україна, можна і потрібно дарувати радість", – зазначив Томас.
Протягом трьох днів учасники фестивалю боролися за його нагороди:
- Кубок – "Гран Прі" – Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету;
- Кубок – "Краща кулінарна школа 2015" – Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (Остапишен Дмитро, Старокожко Віталій, Старокожко Євген);
- Кубок – "Краща команда шеф-кухарів 2015" - Чикилевський Олександр, Назарук Тетяна, Кричевський Павло.
Три дні змагань серед сучасного обладнання на провідному Експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу – це гарний настрій, кулінарні шедеври, мистецтво форми, кольору і смаку, учасники, журі та запрошені гості, ну і звісно – переможці. Ось такі результати Першого міжнародного кулінарного фестивалю "BestCookFest-2015".
Ознайомтесь з результатами змагань Першого міжнародного кулінарного фестивалю "BestCookFest-2015":
SPТ1. Краща кулінарна школа року |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Кулінарна академія Hector Jimenez-Bravo, Україна |
|
|
SPT1/1 1 зміна 1 бокс |
||
81,5 |
ІІ |
|||||
2 |
ХТЕК-КНТЕУ, Україна |
|
|
SPT1/2 1 зміна 2 бокс |
||
90 |
І |
|||||
3 |
Академія успішних кухарів, Україна |
|
|
SPT1/3 1 зміна 3 бокс |
||
63,5 |
||||||
4 |
ЧВКУ-КНТЕУ, Україна |
|
|
SPT1/4 1 зміна 4 бокс |
||
71,4 |
ІІІ |
|||||
5 |
Полтавські смаколики, ПУЕТ, Україна |
|
|
SPT1/5 1 зміна 5 бокс |
||
66,2 |
||||||
PРТ1. Краща команда шеф-кухарів року (Black Box) |
|||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
||
1 |
Шоу-ресторан "АLTBІER", Україна |
|
|
РРТ1/1 1 зміна 1 бокс |
65,5 |
||
2 |
Turkish Nationaly Culinary Team, Туреччина |
|
|
РРТ1/2 1 зміна 2 бокс |
58,3 |
||
3 |
"Пивная №1", Україна |
|
|
РРТ1/3 1 зміна 3 бокс |
65,3 |
||
4 |
Creative Cooks, Україна |
|
|
РРТ1/4 1 зміна 4 бокс |
60,6 |
||
5 |
Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль |
|
|
РРТ1/5 1 зміна 5 бокс |
54,8 |
||
6 |
Черкаські ресторатори, Україна |
|
|
РРТ1/6 2 зміна 1 бокс |
58,1 |
||
|
УКС, Україна |
|
|
РРТ1/7 2 зміна 2 бокс |
61,6 |
||
8 |
Західна Шеф Група, Україна |
|
|
РРТ1/8 2 зміна 3 бокс |
63,6 |
||
9 |
Старгород, Україна |
|
|
РРТ1/9 2 зміна 4 бокс |
52,5 |
||
10 |
Сербія |
|
РРТ1/10 2 зміна 5 бокс |
65,3 |
|||
11 |
"Гільдія кухарів Білорусії", Білорусь |
|
|
РРТ1/11 3 зміна 1 бокс |
90 |
І |
|
12 |
WSHiG, Польща |
|
|
РРТ1/12 3 зміна 2 бокс |
70,5 |
ІІІ |
|
13 |
Західна Шеф Група, Україна |
|
|
РРТ1/13 3 зміна 3 бокс |
80 |
ІІ |
|
14 |
Ile-de-France |
|
|
РРТ1/14 3 зміна 4 бокс |
66 |
||
P1. Кращий шеф-кухар року |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна |
Убірайлов Олександр |
Ubirailov Olexsandr |
Р1/2 1 зміна 2 бокс |
73,9 |
ІІІ |
2 |
- |
Білик Олег |
Bilyk Oleg |
Р1/3 1 зміна 3 бокс |
66,3 |
|
3 |
Трипільське сонце, Україна |
Подпокровний Вадим |
Podpokrovniy Vadim |
Р1/4 1 зміна 4 бокс |
70 |
ІІІ |
4 |
WSHiG, Польща |
Тота Бартломей |
Tota Bartlomiej |
Р1/5 1 зміна 5 бокс |
58,8 |
|
5 |
- |
Кобчик Євген |
Kobchik Eugen |
Р1/6 2 зміна 1 бокс |
- |
|
6 |
ХДУХТ, Україна |
Кучерявий Андрій |
Kucheriavyi Andriy |
P1/7 2 зміна 2 бокс |
- |
|
7 |
Царьград, Україна |
Петяйкін Віталій |
Vitaliy Petyaykin |
Р1/8 2 зміна 3 бокс |
56,3 |
|
8 |
Західна шеф-група, Україна |
Климович Андрій |
Klymovich Andriy |
P1/9 2 зміна 4 бокс |
57,9 |
|
9 |
Ужгородський ТЕІ, Україна |
Цап Василь |
Vasily Tsap |
Р1/10 2 зміна 5 бокс |
59,9 |
|
10 |
Мисливський двір, Україна |
Писаренко Олег |
Pysarenko Oleg |
Р1/11 3 зміна 1 бокс |
63,9 |
|
11 |
Західна шеф-група, Україна |
Сушко Євгеній |
Sushko Eugeniy |
Р1/12 3 зміна 2 бокс |
72,5 |
ІІІ |
12 |
Царське село, Україна |
Кучер Валентина |
Kucher Valentina |
Р1/13 2 зміна 3 бокс |
80,9 |
ІІ |
13 |
Skmer, Хорватія |
Belic Alen |
Belic Alen |
Р1/15 3 зміна 5 бокс |
71 |
ІІІ |
C1. Вегетаріанська страва |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Skmer, Хорватія |
Belic Alen |
Belic Alen |
С1/1 1 зміна 1 бокс |
65,3 |
|
2 |
- |
Білик Олег |
Bilyk Oleg |
С1/2 1 зміна 2 бокс |
65,5 |
|
3 |
Державний навчальний заклад "Сумський центр
професійно-технічної |
Cпівак Микола |
Spivak Mykola |
С1/3 1 зміна 3 бокс |
70 |
ІІІ |
4 |
ХТЕК КНТЕУ, Україна |
Рогожина Анастасія |
Rogozhyna nastasiia |
С1/4 1 зміна 4 бокс |
81,2 |
ІІ |
5 |
Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна |
Убірайлов Олександр |
Ubirailov Olexsandr |
С1/5 1 зміна 5 бокс |
74,3 |
ІІІ |
С2. Страва з ягняти |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна |
Убірайлов Олександр |
Ubirailov Olexsandr |
С2/1 1 зміна 1 бокс |
47,8 |
|
2 |
Царьград, Україна |
Петяйкін Віталій |
Vitaliy Petyaykin |
С2/2 1 зміна 2 бокс |
67,2 |
|
3 |
Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль |
Israel Pinhasov |
Israel Pinhasov |
C2/4 1 зміна 4 бокс |
49,3 |
|
4 |
Трипільське сонце, Україна |
Ветряной Віталій |
Vitaliy Vetryanoy |
С2/5 1 зміна 5 бокс |
71,8 |
ІІІ |
5 |
WSHiG, Польща |
Тота Бартломей |
Tota Bartlomiej |
С2/6 2 зміна 1 бокс |
58 |
|
6 |
«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь |
Назарук Тетяна |
Nazaruk Tatyana |
С2/7 2 зміна 2 бокс |
97,7 |
І |
7 |
Skmer, Хорватія |
Belic Alen |
Belic Alen |
С2/8 2 зміна 3 бокс |
70,3 |
ІІІ |
8 |
Старгород, Україна |
Конечний Радек |
Radek Konecny |
С2/10 2 зміна 5 бокс |
56,8 |
С3. Страва з риби |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь |
Кричевський Павло |
Pavel Krichevsky |
С3/1 1 зміна 1 бокс |
56,7 |
|
2 |
Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль |
Said Shekh Yehya |
Said Shekh Yehya |
С3/3 1 зміна 3 бокс |
41 |
|
3 |
Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль |
David Tkach |
David Tkach |
С3/4 1 зміна 4 бокс |
48,7 |
|
4 |
«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь |
Назарук Тетяна |
Nazaruk Tatyana |
С3/5 1 зміна 5 бокс |
80 |
ІІ |
5 |
Туреччина |
Turgut Cetin |
Turgut Cetin |
С3/6 2 зміна 1 бокс |
66,6 |
|
6 |
Сербія |
Далібор Міленковіч |
Dalibor Milenkovich |
С3/7 2 зміна 2 бокс |
73,6 |
ІІІ |
7 |
Skmer, Хорватія |
Belic Alen |
Belic Alen |
С3/8 2 зміна 3 бокс |
71,4 |
ІІІ |
8 |
Ужгородський ТЕІ, Україна |
Лапко Василь |
Vasily Lapko |
C 3/9 2 зміна 4 бокс |
61 |
|
9 |
Царьград, Україна |
Петяйкін Віталій |
Vitaliy Petyaykin |
С3/10 2 зміна 5 бокс |
80 |
ІІ |
10 |
WSHiG, Польща |
Янковски Якуб |
Jankowski Jacub |
С3/11 3 зміна 1 бокс |
73,6 |
ІІІ |
11 |
- |
Білик Олег |
Bilyk Oleg |
С3/12 3 зміна 2 бокс |
70,3 |
ІІІ |
12 |
Туреччина |
Serhat Kahraman |
Serhat Kahraman |
С3/13 3 зміна 3 бокс |
66,8 |
|
13 |
Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна |
Нікулін Станіслав |
Nikulin Stanislav |
С3/14 3 зміна 4 бокс |
70 |
ІІІ |
14 |
Ужгородський ТЕІ, Україна |
Петренко Андрій |
Andrey Petrenko |
С 3/15 3 зміна 5 бокс |
60,5 |
С4. Сучасна кухня |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Західна шеф-група, Україна |
Васько Олег |
Vasko Oleg |
С4/1 1 зміна 1 бокс |
71,7 |
ІІІ |
2 |
Skmer, Хорватія |
Belic Alen |
Belic Alen |
С4/3 1 зміна 3 бокс |
59,5 |
|
3 |
Ріксос-прикарпаття, Україна |
Кенсіцький Дмитро |
Kensitskyi Dmytro |
С4/4 1 зміна 4 бокс |
55,2 |
|
4 |
Turkish Nationaly Culinary Team, Туреччина |
Turgut Cetin |
Turgut Cetin |
С4/6 2 зміна 1 бокс |
57,3 |
|
5 |
Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна |
Нікулін Станіслав |
Nikulin Stanislav |
С4/7 2 зміна 2 бокс |
57,8 |
|
6 |
Західна шеф-група, Україна |
Волков Володимир |
Volkov Volodymir |
С4/8 2 зміна 3 бокс |
58 |
|
7 |
«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь |
Чикилевський Олександр |
Alexander Chikilevsky |
С4/9 2 зміна 4 бокс |
63,8 |
|
8 |
Taste of Peace Jerusalem, Ізраїль |
David Tkach |
David Tkach |
С4/10 2 зміна 5 бокс |
46,7 |
|
9 |
WSHiG, Польща |
Мартина Ословська |
Martyna Oslowska |
C4/12 3 зміна 1 бокс |
77,5 |
ІІІ |
10 |
Західна шеф-група, Україна |
Ліско Микола |
Lisko Mykola |
C4/12 3 зміна 2 бокс |
62,7 |
|
11 |
Ріксос-прикарпаття, Україна |
Філонець Михайло |
Filonets Myhailo |
С4/13 3 зміна 3 бокс |
72,8 |
ІІІ |
12 |
Академія успішних кухарів, Україна |
Димов Євген |
Dimov Yevgen |
С4/14 3 зміна 4 бокс |
81,5 |
ІІ |
13 |
Західна шеф-група, Україна |
Джигін Андрій |
Djyhin Andriy |
C4/15 3 зміна 5 бокс |
72,3 |
ІІІ |
С5. Страва з м'яса птиці |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Західна шеф-група, Україна |
Лапан Андрій |
Lapan Andriy |
C5/1 1 зміна 1 бокс |
70,4 |
ІІІ |
2 |
Мисливський двір, Україна |
Писаренко Олег |
Pysarenko Oleg |
С5/2 1 зміна 2 бокс |
65,8 |
|
3 |
Царьград, Україна |
Петяйкін Віталій |
Vitaliy Petyaykin |
С5/3 1 зміна 5 бокс |
84,2 |
ІІ |
4 |
Шоу-ресторан АLTBIER, Україна |
Убірайлов Олександр |
Ubirailov Olexsandr |
С5/4 1 зміна 4 бокс |
74,2 |
ІІІ |
5 |
ХТЕК, Україна |
Афанасьєва Тетяна |
Afanasieva Tetiana |
С 5/6 2 зміна 1 бокс |
86,4 |
ІІ |
6 |
WSHiG, Польща |
Козак Малгожата |
Kozak Malgorzata |
С5/7 2 зміна 2 бокс |
74,8 |
ІІІ |
7 |
«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь |
Назарук Тетяна |
Nazaruk Tatyana |
С5/8 2 зміна 3 бокс |
80 |
ІІ |
8 |
«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь |
Чикилевський Олександр |
Alexander Chikilevsky |
С5/9 2 зміна 4 бокс |
90 |
І |
9 |
«Гільдія кухарів Білорусії», Білорусь |
Кричевський Павло |
Pavel Krichevsky |
С5/10 2 зміна 5 бокс |
61,2 |
С6. Національна страва |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
ХТЕК, Україна |
Старокожко Віталій |
Starokozhko Vitalii |
C6/1 1 зміна 1 бокс |
59 |
|
2 |
Шоу-ресторан "АLTBIER", Україна |
Нікулін Станіслав |
Nikulin Stanislav |
С6/2 1 зміна 2 бокс |
73,7 |
ІІІ |
3 |
Старгород, Україна |
Конечний Радек |
Radek Konecny |
С6/3 1 зміна 3 бокс |
63,3 |
|
4 |
"Гільдия кухарів Білорусії", Білорусь |
Чикилевський Олександр |
Alexander Chikilevsky |
С6/4 1 зміна 4 бокс |
63 |
|
5 |
Turkish Nationaly Culinary Team, Туреччина |
Serhat Kahraman |
Serhat Kahraman |
C6/6 2 зміна 3 бокс |
71 |
ІІІ |
6 |
Царьград, Україна |
Петяйкін Віталій |
Vitaliy Petyaykin |
C6/7 2 зміна 2 бокс |
62,6 |
|
7 |
Шоу-ресторан "АLTBIER", Україна |
Убірайлов Олександр |
Ubirailov Olexsandr |
С6/8 2 зміна 5 бокс |
57 |
|
8 |
"Гільдия кухарів Білорусії", Білорусь |
Кричевський Павло |
Pavel Krichevsky |
С6/9 2 зміна 4 бокс |
70 |
ІІІ |
9 |
Turkish Nationaly Culinary Team, Туреччина |
Muhammed Suna |
Muhammed Suna |
С6/10 2 зміна 1 бокс |
64,3 |
С7. Ресторанний десерт |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
ПВПУ ім. А.О. Чепіги, Україна |
Гнідаш Юлія |
Gnidash Yuliya |
С7/1 1 зміна 1 бокс |
70,5 |
ІІІ |
2 |
Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна |
Авдиш Олена |
Avdysh Olena |
С7/2 1 зміна 2 бокс |
80 |
ІІ |
3 |
WSHiG, Польща |
Янковски Якуб |
Jankowski Jacub |
С7/3 1 зміна 3 бокс |
73,6 |
ІІІ |
4 |
Шоу-ресторан «АLTBІER», Україна |
Мірошниченко Оксана |
Miroshnichenko Oksana |
С7/4 1 зміна 4 бокс |
70 |
ІІІ |
5 |
WSHiG, Польща |
Козак Малгожата |
Kozak Malgorzata |
С7/5 1 зміна 5 бокс |
71,4 |
ІІІ |
6 |
ХТЕК, Україна |
Старокожко Євген |
Starokozhko Yevhen |
С7/7 2 зміна 2 бокс |
72,1 |
ІІІ |
7 |
Західна шеф-група, Україна |
Хлипняч Ігор |
Hlypnyach Ihor |
С7/8 2 змін 3 бокс |
81,1 |
ІІ |
8 |
- |
Марина Шаповал |
Shapoval Marina |
С7/9 2 зміна 4 бокс |
80 |
ІІ |
С8. Юніори |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Вінницьке ВПУ сфери послуг, Україна |
Музика Олексій |
Musyka Olexiy |
C8/1 1 зміна 1 бокс |
67 |
- |
2 |
Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна |
Цуканова Серафима |
Tsukanova Serafima |
С8/2 1 зміна 2 бокс |
85,6 |
ІІ |
3 |
ХТЕК, Україна |
Кулик Вікторія |
Kulik Viktoriia |
С8/3 1 зміна 3 бокс |
75,8 |
ІІІ |
4 |
Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна |
Воробйов Артем |
Vorobyov Artem |
С8/4 1 зміна 4 бокс |
70 |
ІІІ |
5 |
Чернівецький ТЕІ, Україна |
Андріоє Ольга |
Andrioe Olga |
С8/5 1 зміна 5 бокс |
63,6 |
- |
6 |
Вінницьке ВПУ сфери послуг, Україна |
Копаниця Марина |
Kopanytsia Maryna |
С8/6 2 зміна 1 бокс |
80,5 |
ІІ |
7 |
Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна |
Троценко Дмитро |
Trocenko Dmytro |
С8/7 2 зміна 2 бокс |
75,8 |
ІІІ |
8 |
Чернівецьке ВКУ, Україна |
Лупул Іван |
Lupul Ivan |
С8/8 2 зміна 3 бокс |
70 |
ІІІ |
9 |
Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна |
Бабич Єгор |
Babich Egor |
С8/9 2 зміна 4 бокс |
67,5 |
- |
10 |
Чернівецьке ВКУ, Україна |
Ковач Вікторія |
Kovach Victoria |
С8/10 2 зміна 5 бокс |
66,2 |
- |
11 |
- |
Маєвський Євгеній |
Mayevsky Eugen |
С8/11 3 зміна 1 бокс |
50,5 |
- |
12 |
Вінницьке ВПУ сфери послуг, Україна |
Воловик Олександр |
Volovyk Oleksandr |
С8/12 3 зміна 2 бокс |
70 |
ІІІ |
13 |
Чернівецьке ВКУ, Україна |
Волощук Олена |
Voloshchuk Olena |
С8/13 3 зміна 3 бокс |
77,2 |
ІІІ |
14 |
ПВПУ ім А.О. Чепіги, Україна |
Чупака Віталій |
Chupaka Vitaliy |
С8/14 3 зміна 4 бокс |
56,8 |
|
15 |
Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва, Україна |
Кушніренко Владислав |
Kushnirenko Vladislav |
С8/15 3 зміна 5 бокс |
65,2 |
- |
16 |
ХТЕК, Україна |
Остапишен Дмитро |
Ostapishen Dmytro |
С8/16 4 зміна 1 бокс |
78 |
ІІІ |
17 |
Чернівецьке ВКУ, Україна |
Дроник Микола |
Dronyk Mykola |
С8/17 4 зміна 2 бокс |
60,8 |
|
18 |
Чернівецьке ВКУ, Україна |
Четін Севда Нур |
Chetyn Sevda |
С8/18 4 зміна 3 бокс |
59,7 |
|
19 |
ХТЕК, Україна |
Бабіна Олена |
Babina Olena |
С8/19 4 зміна 4 бокс |
86,5 |
ІІ |
20 |
- |
Шишка Юлія |
С8/20 4 зміна 5 бокс |
61 |
- |
D1. Цукрові квіти |
|||||
№ |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Загородня Вікторія |
Victoria Zagorodnya |
D1.8 |
91 |
І |
2 |
Горбань Лариса |
Horban Larysa |
D1.6 |
90 |
І |
3 |
Лазаренко Aнна |
Lazarenko Anna |
D1.4 |
80 |
ІІ |
4 |
Липявка Ірина |
Lipyavka Irina |
D1.5 |
90 |
І |
5 |
Лариса Рибчук |
Larysa Rybchuk |
D1.7 |
93 |
І |
6 |
Арт-студія "Презент" |
Art-studio "Present" |
D1.2 |
90 |
І |
7 |
Олена Симакович |
Simakovych Olena |
D1.3 |
91 |
І |
8 |
Ємєліна Лариса |
Iemielina Larysa |
D1.9 D 1.12 |
99 93 |
І І |
9 |
Гомівка Н. |
D 1.1 D 1.11 D 1.13 |
92 83 90 |
І ІІ І |
|
10 |
Федотов Роман |
D 1.10 |
70 |
ІІІ |
D2. Робота з карамелі |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Ужгородський ТЕІ, Україна |
Штефаньо Валентин Павлович |
Valentyn Shtefanio |
D2.1 |
91 |
І |
D3. Робота з шоколаду |
|||||
№ |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Еліна Бойко |
Elina Boyko |
D3.1 |
80 |
ІІ |
2 |
Дмитро Дударенко |
Dudarenko Dmytro |
D3.2 |
80 |
ІІ |
D4. Скульптура з пастелажу |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
ПВПУ ім А.О. Чепіги, Україна |
Чупака Віталій |
Chupaka Vitaliy |
D4.1 |
72 |
ІІІ |
2 |
- |
Лариса Рибчук |
Larysa Rybchuk |
D4.3 |
90 |
І |
D5. Робота з марципану або мастики |
|||||
№ |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Супрун Наталя |
Suprun Nataliya |
D5.2 D5.3 D5.4 |
94 95 95 |
І І І |
2 |
Гакман Олексій |
Gakman Oleksiy |
D5.5 |
81 |
ІІ |
3 |
Арт-студія "Презент" |
Art-studio «PRESENT» |
D5.1 |
91 |
І |
4 |
Кондитерський дім «Ваніль» |
Сonfectionary house «Vanilla» |
D5.6 |
90 |
І |
5 |
Мумінова Дінарахон |
Muminova Dinarahon |
D5.7 |
70 |
ІІІ |
D6. Святковий торт |
|||||
№ |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Загородня Вікторія |
Victoria Zagorodnya |
D6.5 |
95 |
І |
2 |
Зоренко Наталiя |
Zorenko Nataliya |
D6.1 |
92 |
І |
3 |
Лариса Рибчук |
Larysa Rybchuk |
D6.4 |
96 |
І |
4 |
Арт-студія "Презент" |
Art-studio «PRESENT» |
D6.2 |
91 |
І |
5 |
Олена Симакович |
Simakovych Olena |
D6.3 |
89 |
ІІ |
D7. Весільний торт |
|||||
№ |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Загородня Вікторія |
Victoria Zagorodnya |
D7.3 |
96 |
І |
2 |
Арт-студія "Презент" |
D7.2 |
89 |
ІІ |
|
3 |
Гамівка Надія |
Gamivka Nadia |
D7.1 |
80 |
ІІ |
D8. Художня робота з тіста |
||||||
№ |
Назва закладу / Країна |
ПІБ |
Шифровка |
Кількість балів |
Місце |
|
1 |
Ковальчук Стефанія |
Stephanie Kovalchuk |
D 8.6 |
93 |
І |
|
2 |
ХТЕК, Україна |
Чібісова Вікторія |
Chibisova Viktoriia |
D 8.7 |
90 |
І |
3 |
ХТЕК, Україна |
Процик Віра |
Protsyk Vira |
D 8.8 |
80 |
ІІ |
4 |
2 роботи Роменське ВПУ, Україна |
Стрижевська Олександра |
Oleksandra Stryzhevska |
D8.2, D8.4 |
71 70 |
ІІІ ІІІ |
5 |
ПВПУ ім А.О. Чепіги, Україна |
Гнідаш Юлія |
Gnidash Yuliya |
D8.1 |
90 |
І |
6 |
ПУЕТ, Україна |
Тетяна Углікова |
Uhlikova Tetiana |
D8.5 |
93 |
І |
7 |
Кондитерський дім «Ваніль» |
Сonfectionary house «Vanilla» |
D8.3 |
89 |
ІІ |