logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Workshop "Healthy food. Healthy life"

Загальна інформація

05 листопада 2015 року відбувся Workshop "Healthy food. Healthy life".

В рамках впровадження білінгвального навчання з використанням англомовних навчальних посібників.

Модератор: старший викладач кафедри товарознавства та експертизи  харчових продуктів Чикун Надія Юріївна.

Науковий консультант:  доцент, к.х.н. Пасальський  Богдан Кирилович.

Учасники: студенти 1 курсу 9-11 групи ФРГТБ, активісти СНТ «Хіміки КНТЕУ» (студенти ФТТП і ФРГТБ).

Координатор: Карпенко Оксана, ФТТП, 2 курс, 7 група.  

Девіз: знання формують світогляд.

Мета:

  • показати практичне значення набутих знань, умінь, навичок у результаті вивчення навчальної дисципліни «Харчова хімія»;
  • пропаганда здорового харчування та здорового способу життя студентської молоді.

Контент заходу:

  • актуальність вивчення хімічного складу харчових продуктів;
  • порівняння хімічного складу харчових продуктів;
  • фізико-хімічні методи їх  дослідження для оцінки якості та безпечності;
  • вибір продуктів для здорового харчування;
  • здоровий спосіб життя.

У проведенні англомовного семінару взяли активну участь студенти ФРГТБ та ФТТП:

  1. Мельник Софія - «Food pyramid» (3-6  ФТТП)
  2. Кулик Діана, Малиняк Таїсія – «Water in our life» (1-11 ФРГТБ)
  3. Циндренко Таїсія, Любімий Валерій, Овсієнко Кирило – «3 typesofbread» (1-11 ФРГТБ)
  4. Дьячкова Ірина – «Rice or buckwheat» (1-11 ФРГТБ)
  5. Іванов Дмитро – «Chemical express-methods of the quality assessment of poultry meat» (3-2 ФТТП)
  6. Садовська Дарія – «Proteins. Meat or fish» (1-11 ФРГТБ)
  7. Карпенко Оксана – «Physical and chemical properties of proteins» (2-7 ФТТП)
  8. Савченко Анастасія – «Dairy  products» (1-11 ФРГТБ)
  9. Гончар Юлія – «Methods of detecting falsification sweet peasant butter of 73% fat. Quality of samples» (6-5 ФРГТБ)
  10.  Хоменко Анна - Is soy the basic of healthy nutrition or health hazard? (1-10 ФРГТБ)
  11.  Красносельська Марія, Воронін Ігор – «Soy beans and soy products» (1-9 ФРГТБ)
  12.  Грицюк Катерина, Ткаченко Вікторія – «Soy beans as a strategic product for cultivation» (3-5 ФТТП)
  13. Семерей Іванна – «5 Health Benefits Of Honey» (2-5 ФТТП)
  14. Горун Юлія – «The determination of the content of nitrates in fruits and vegetables» (1-6 ФРГТБ)
  15.  Сівак Іванна –  «10 foods that purify the body» (2-4 ФТТП)
  16.  Кавецька Маріанна – «Minerals» (1-9 ФРГТБ)
  17.  Островерхова Тетяна, Кваша Тетяна – «Vitamins» (1-11 ФРГТБ)
  18.  Гончар Аліна,  Виговський Олександр –Sucrose (1-10 ФРГТБ)
  19.  Бондаренко Ксенія – «Chocolate» (2-6 ФРГТБ)
  20.  Рамік Анна, Боцько Анастасія, Гончарова Ангеліна, Параскевич Анна – «Honey, chocolate and cinnamon – beauty and body care» (1-11 ФРГТБ)
  21.  Ковтун Катерина, Гринчук Ольга – «Coffee and tea in our life» (2-6 ФРГТБ)
  22. Павловська Марія – «Low alcohol drinks» (2-5 ФТТП)
  23. Апостолова Аліна – «Products that purify the body» (2-5 ФТТП)
  24.  Шевченко-Шепотько Світлана, Пушкар Едуард, Михайленко Тетяна, Малинка Артем, Скидан Віктор - «Healthy products» (1-9 ФРГТБ)

04.11.2015
adv
2826
остання редакція 05.02.2016
knteu