logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Європейські дні торгівлі в Україні: конкурс бізнес-проектів серед студентів «Бізнес-трамплін»

Загальна інформація

9 листопада 2015 року з метою організації інформаційної, аналітичної, практичної, наукової, дискусійної громадської платформи європейського партнерства, в університеті з 9 по 19 листопада проходитимуть Європейські дні торгівлі в Україні

В рамках програми заходів відбувся фінал конкурсу бізнес-проектів серед студентів «Бізнес-трамплін». Організаторами конкурсу виступили ректорат університету, кафедра економіки та фінансів підприємства, бізнес-інкубатор КНТЕУ.

Конкурс було започатковано з метою розвитку і посилення підприємницького духу студентської молоді, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-моделювання та бізнес-планування, а також перевірки бізнес-ідей на реалістичність.

З вітальним словом до фіналістів конкурсу звернулася проректор з наукової роботи д.е.н., професор Мельниченко С.В., яка побажала успіху майбутнім підприємцям у втіленні власних бізнес-ідей та творчих здобутків у науковій діяльності.

До складу журі конкурсу увійшли: куратор освітніх програм з підприємництва бізнес-акселератора GrowthUP Карпенко В.В., викладачі кафедри економіки та фінансів підприємства к.е.н., доц. Трубей О.М., к.е.н., ст. викл. Афанасьєв К.М. к.е.н., доц. Матусова О.М., викладач кафедри менеджменту к.т.н., доц. Совершенна І.О.

На розгляд журі було представлено 18 бізнес-проектів різного спрямування та бізнес-концепцій. Найбільш активними учасниками конкурсу виявилися студенти ФЕМП, які й посіли призові місця. Зокрема:

1-ше місце – бізнес-проект зі створення Сoworking-центру КНТЕУ (автори: Пяташ Сніжана та Власенко Марина, ФЕМП, 3 курс 18 гр.);

2-ге місце бізнес-проект з організації виробництва і реалізації круп «Колосок» (автор: Резнік Дарія, ФЕМП, 3 курс 17 гр.);

3-тє місце розділили: бізнес-проект зі створення психологічного мультиплікаційного фільму в стилі японського аніме для дітей шкільного віку, підлітків, їх батьків: «Пригоди Сема і Сари» (автор: Дородних Катерина, ФЕМП, 3 курс 26 гр.) та бізнес-проект з організації брендового магазину ексклюзивного одягу  «Family Look» (автори: Цимбалюк Вікторія та Ганжа Ірина, ФЕМП, 3 курс 26 гр.).

Вітаємо переможців конкурсу! Бажаємо успіху у майбутній бізнес-діяльності!

09.11.2015
adv
2106
остання редакція 05.02.2016
knteu