logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міс КНТЕУ-2015: свято Краси та Грації

Загальна інформація

17 листопада 2015 року в концерт-холі КНТЕУ відбулося свято Краси та Грації - традиційний щорічний конкурс «Міс КНТЕУ-2015».

Відкриваючи свято, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі привітав усю студентську спільноту університету з Міжнародним днем студента та нагородив найкращих студентів КНТЕУ почесними грамотами та подарунками із символікою КНТЕУ за успішне навчання, спортивні досягнення та активну участь в інтелектуальних змаганнях і бізнес-проектах.

Присутній на святі перший віце-президент, генеральний секретар Торгово-промислової палати України Михайло Іванович Непран вручив сертифікати стипендіатам премії ТПП України ім. О.П. Михайліченка: «Я маю надію, що сьогоднішні стипендіати зможуть реалізувати себе в Торгово-промисловій палаті України – найкращому бізнес-середовищі нашої держави».

Головко Тамара Вікторівна, начальник Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації,  привітала студентство КНТЕУ: «Зі святом тебе, золота молодь України!» Тамара Вікторівна передала вітання від т.в.о. голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Онуфрійчука Вадима Михайловича та заступника голови Алєксєєнко Ірини Миколаївни і вручила почесні грамоти 10 найкращим студентам минулого навчального року.

Завершився цей святковий та сповнений щасливих усмішок, подарунків і заслужених нагород день святом Краси та Грації - традиційним щорічним конкурсом «Міс КНТЕУ-2015». Серед 10 найкращих дівчат університету журі потрібно було обрати єдину Королеву краси. Журі складалося з професіоналів:

  • переможець проектів «Танці з зірками», «Танцюю для тебе» на каналі "1+1", призер танцювального Євробачення, майстер спорту міжнародного класу зі спортивних танців, провідний хореограф, співак Сергій Костецький;
  • «Королева КПІ-2012», фіналістка конкурсу «Міс Україна Всесвіт-2011», актриса гумористичної студії «Мама хохотала» Анна Гресь;
  • доцент кафедри бальної хореографії Київського національного університету культури і мистецтв Максим Бевз;
  • призер чемпіонату України з боротьби, дієтолог, учасник ток- шоу «Об изменении тела» на телеканалах ("Україна", "СТБ"). Представник лінійки мотиваційного розділу в журналі "Men's health" (Україна) Юрій Єфімченко;
  • доцент кафедри режисури та акторської майстерності Київського національного університету культури і мистецтв, генеральний продюсер «Міс Україна Всесвіт» Світлана Легка.

Яскраві та креативні конкурси чергувалися з блискучими і талановитими музичними виступами студентів. Журі з честю впоралося з надскладним завданням, обравши найдостойнішу. В результаті перемогу та титул «Міс КНТЕУ-2015» отримала найчарівніша студентка факультету фінансів та банківської справи Козлітіна Марина. Перша Віце-міс КНТЕУ - Евеліна Андрієвська (ФРГТБ),  Друга Віце-міс - Ілона Гриценко (ФТТП).

Міс Загадковість – Марина Макарчик (ФРГТБ)

Міс Феєричність – Валерія Факіра (ФТТП)

Міс Грація – Катерина Терещенко (ФФБС)

Міс Харизматичність – Юлія Сидорчук (ФЕМП)

Міс Казковість – Вікторія Рижук (ФЕМП)

Міс Елегантність – Ілона Гриценко (ФТТП)

Міс Фотогенічність – Єлизавета Бурназова (ФОАЕК)

Міс Глядацьких симпатій – Марина Козлітіна (ФФБС)

Міс Романтичність – Марія Антонович (ФОАЕК)

Міс Талант – Евеліна Андрієвська (ФРГТБ)

Вітаємо красунь з перемогою!



 скачати відео зі звуком


Список нагороджених студентів

Список студентів-стипендіатів іменних академічних стипендій
 


17.11.2015
adv
7761
остання редакція 02.06.2020
knteu