logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

З Днем працівника сільського господарства: вітання від президента Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти" І.І. Бартковського

Загальна інформація

Шановний Анатолію Антоновичу!

Від імені Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» та від себе особисто щиро вітаю Вас та весь колектив з професійним святом – Днем працівника сільського господарства!

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Нинішнього року керівники, фахівці господарств, сільськогосподарських організацій переробних комплексів, навчальних закладів доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва України.

Значний внесок в ефективний розвиток сільського господарства вносять підприємства переробної галузі, які з року в рік вдосконалюють технології виробництва.

Завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Завдяки Вашим зусиллям полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами.

Щиро бажаємо Вам радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!

З повагою,  
Президент Асоціації українських виробників 
"Морозиво і заморожені продукти"    
І.І. Бартковський

13.11.2015
adv
3483
остання редакція 05.02.2016
knteu