logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Збори Правління Громадської спілки «Український кулінарний союз»

Загальна інформація

18 листопада 2015 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися збори Правління Громадської спілки «Український кулінарний союз». Виступив президент ГС «Український кулінарний союз», ректор КНТЕУ професор Мазаракі Анатолій Антонович із підбиттям підсумків проведення І Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST» - 2015. Він високо оцінив організаційний рівень міжнародного заходу, подякував за плідну і напружену працю міжнародним членам журі, значну матеріальну та фінансову підтримку партнерам і спонсорам фестивалю, організаційному комітету. Особливі слова подяки президент громадської спілки висловив співорганізаторам і партнерам фестивалю – членам Правління ГС «УКС» – дирекції ГС «Західна Шеф Група» – Валовому Андрію Анатолійовичу, Янчишину Івану Євгенійовичу, Совенко В’ячеславу Анатолійовичу, керівникам структурних підрозділів КНТЕУ і особисто подякував директору Харківського торговельно-економічного коледжу – Радченко Людмилі Олексіївні за високий ентузіазм, професійність і значний особистий внесок у якісну підготовку та проведення заходів фестивалю.

Виступила директор ГС «УКС» Ведмідь Надія Іванівна з доповіддю про результати проведення І Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST» - 2015 та стратегічні плани об’єднання щодо активізації співпраці з вітчизняним та закордонним професійним бізнес-середовищем та профільними інституціями державної влади, налагодження партнерських відносин з вітчизняними підприємствами готельно-ресторанного бізнесу, активізації творчого потенціалу та підвищення професійного рівня і майстерності викладачів та студентів. Вона повідомила про підписання меморандуму про співдружність між ГС «УКС» та кулінарною асоціацією Ізраїлю «Taste of Peace Jerusalem», включення президента ГС «УКС» професора Мазаракі А.А. та члена правління Радченко Л.О. до складу почесних членів цього зарубіжного об’єднання. Ведмідь Надія Іванівна доповіла про план формування структури регіональних осередків ГС «Український кулінарний союз», залучення нових членів та розмір членських внесків.

Зборами Правління ГС обговорено і затверджено план роботи та програму заходів на 2015–2016 рр. Прийнято рішення щодо організації та проведення ГС «УКС» національних та міжнародних кулінарних змагань в Україні у 2016 р., зокрема ІІ Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST» - 2016 у листопаді в Києві та І Міжнародного кулінарного фестивалю «LVIV-FEST» у Львові у жовтні 2016 р.

Голова Ревізійної комісії ГС «УКС» Босовська Мирослава Павлівна доповіла про стан фінансових надходжень і витрат громадської спілки з початку заснування і станом на 18 листопада 2015 р.

Директор Харківського торговельно-економічного коледжу Радченко Людмила Олексіївна повідомила про позитивні відгуки світової кулінарної спільноти, високу оцінку проведеного фестивалю від іноземних членів журі, представників Всесвітньої асоціації кулінарних союзів WACSТомаса Гуглера, Аніла Гровера, Мімози Балли.

Від імені дружнього колективу Київського національного торговельно-економічного університету щиро вітаємо Громадську спілку «Український кулінарний союз», організаційний комітет та івент-команду КНТЕУ із результативним та блискучим проведенням І Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST» - 2015, бажаємо успіхів і творчих злетів у кулінарному мистецтві!

Так тримати!

18.11.2015
pavel
2514
остання редакція 05.02.2016
knteu