logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підсумки теоретико-практичного курсу по роботі з комп’ютерною програмою «M.E.Doc»

Загальна інформація

Кафедрою програмної інженерії та інформаційних систем в рамках співпраці з компанією «Інтелект-Сервіс» було організовано і проведено теоретично-практичний курс по роботі з комп’ютерною програмою «M.E.Doc», який  завершився 26 листопада цього року.

Група компаній «Інтелект-Сервіс» - лідер у розробці та впровадженню програмних засобів електронного документообігу та системам управління підприємством. Програма «M.E.Doc» займає близько 80% ринку засобів електронного документообігу в Україні.

До участі в роботі  теоретично-практичного курсу були, крім викладачів кафедри програмної інженерії та інформаційних систем, залучені викладачі кафедр економічної кібернетики, менеджменту, торговельного підприємництва та спеціалісти структурних підрозділів університету: навчального відділу, центру тестування моніторингу знань, головного центру інформаційних технологій та представники інших вузів, з якими університет має договори про співробітництво.

З лекціями виступили начальник відділу по навчанню Марина Данильченко та провідні фахівці компанії Дмитро Деньгуб, Артем Кім та  Сергій Кондратюк. Навчання   відзначилось своєю змістовністю, зацікавленістю аудиторії, професійним підходом представників фірми до висвітлення матеріалу та організації практичного тренінгу. За його результатами 30 викладачів отримали сертифікати, що надають їм право викладати навчальні курси по роботі з програмою «M.E.Doc».

 Представники «Інтелект-Сервіс»  та університету висловили взаємну зацікавленість щодо подальшої співпраці. За результатами навчання було укладено договір про співробітництво  між групою компаній  «Інтелект-Сервіс» та КНТЕУ.

Активну участь в організації навчання взяли декан ФОАЕК Харченко О.А., завідувач кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Криворучко О.В., директор головного центру інформаційних технологій Шестак Я.І. та відповідальний за зовнішні зв’язки кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Сидорчук В.Є.

26.11.2015
adv
2470
остання редакція 05.02.2016
knteu