logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День відкритих дверей у КНТЕУ: спілкування, презентації, екскурсії

Загальна інформація

28 листопада 2015 року Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для вступників та їх батьків. День відкритих дверей в КНТЕУ – це можливість майбутнім студентам ознайомитись з університетом, поспілкуватись з деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами, членами приймальної комісії та студентами, на власні очі побачити університет, до якого планують вступати.

Присутні отримали вичерпні відповіді на актуальні питання, які зазвичай хвилюють абітурієнтів та їх батьків щодо особливостей вступної кампанії 2016 року; переліку спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ; проекту переліку конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО; документів необхідних для вступу; умов проживання та особливостей навчального процесу, культурного дозвілля студентів тощо.

День відкритих дверей розпочався з виступу заступника відповідального секретаря приймальної комісії Мостики Костянтина Вікторовича, який тепло привітав гостей. Він зазначив, що навчання в КНТЕУ – це перший крок для побудови успішної кар’єри у майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка затребувана на сучасному ринку праці.

Свої факультети презентували безпосередньо декани: Гуляєва Наталія Миколаївна (факультет економіки, менеджменту і права), Осика Віктор Анатолійович (факультет товарознавства і торговельного підприємництва), Харченко Олександр Анатолійович (факультет обліку, аудиту та економічної кібернетики), Канєва Тетяна Володимирівна (факультет фінансів та банківської справи), Ведмідь Надія Іванівна (факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу).

Цікавою була презентація, як кажуть із «перших вуст», яку підготували і надали члени ради студентського самоврядування.

Проведено екскурсії по університету, його аудиторіях, лабораторіях, бібліотеці, спортивних залах, гуртожитках, їдальнях викликали особливе зацікавлення у відвідувачів. Завідувачі кафедр особисто зустріли екскурсійні групи і ознайомили з роботою кафедр.

Абітурієнти, які мали бажання та ще не визначились з майбутнім фахом пройшли тестування та отримали консультації в Центрі психологічного забезпечення професійної діяльності.

За відгуками гостей, зустрічі були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень та позитивних емоцій.

Чекаємо на Вступі-2016!!! 

28.11.2015
adv
3416
остання редакція 05.02.2016
knteu