logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Засідання Ради з якості та методичної ради КНТЕУ

Загальна інформація

26 листопада 2015 року відбулося засідання Ради з якості та методичної ради КНТЕУ.

Із питання порядку денного «Про удосконалення системи управління якістю КНТЕУ» виступила перший проректор з науково-педагогічної роботи, керівник СУЯ КНТЕУ  Н.В. Притульська.

Увага присутніх була зосереджена на тому, що університет проводить систематичну багатопланову роботу з удосконалення освітньої діяльності в контексті діючої системи управління якістю. Було зазначено, що у листопаді 2015 року в КНТЕУ було успішно проведено плановий внутрішній аудит СУЯ КНТЕУ, у ході якого перевірено 65 структурних підрозділів університету.

За результатами внутрішнього аудиту та для успішного проходження університетом наглядового аудиту усім підрозділам рекомендовано забезпечувати неухильне виконання планів діяльності на засадах постійного удосконалення.

Методичною радою було відмічено, що в університеті розробляються профілі освітніх програм прийому 2016 р. відповідно до «Стандартів і рекомендацій щодо забезпечення якості в Європейському просторі вищої  освіти» – Standards and Guidelines for Quality Assurance in the European Higher Education Area, Програми розробки та запровадження стандартів вищої освіти КНТЕУ на 2015-16 н.р. Профіль програми дозволяє позиціонувати освітню програму серед інших, співвіднести її з тематикою наукових досліджень, полегшити її розуміння усіма основними стейкхолдерами: студентами, працедавцями, науковцями, викладачами, керівниками вищих навчальних закладів, агенціями забезпечення якості, органами ліцензування та акредитації тощо.

Начальник навчального відділу К.В. Мостика розповів про актуальні питання організації освітнього процесу в КНТЕУ в  2015-2016 н.р.

Директор Головного центру інформаційних технологій КНТЕУ Я.І. Шестак виступив з питання «Про стан і перспективи розвитку інформаційного процесу в КНТЕУ». Було зазначено, що з метою забезпечення якості освітнього процесу з використанням сучасних прикладних комп’ютерних програм доцільно призначити відповідальних за інформаційні системи по кожному структурному підрозділу КНТЕУ.

Методична рада прийняла відповідні ухвали.

26.11.2015
adv
1952
остання редакція 05.02.2016
knteu