logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Члени команди «Український кулінарний союз» перемогли на Чемпіонаті світу з арт-класу

Загальна інформація

   

Поздоровляємо команду кондитерів ГС «Український кулінарний союз» із перемогою на Чемпіонаті світу з арт-класу «Цветочное арт-шоу» у м. Москва!

27-29 листопада 2015 року в Москві відбувся ІX гастрономічний фестиваль «Фуд Шоу», під час якого проведено Чемпіонат світу з арт-класу «Цветочное арт-шоу». На фестивалі було представлено понад 50 ексклюзивних робіт у номінаціях – цукрові квіти, роботи з шоколаду, марципану і карамелі, пастилажу, триярусні гігантські ексклюзивні торти.

За підтримки почесного члена Українського кулінарного союзу, засновника Академії кондитерського мистецтва Марії Шрамко, на конкурсі було представлено роботи з кондитерського мистецтва команди кондитерів ГС «Український кулінарний союз», переможців І Міжнародного кулінарного фестивалю у Києві "BestCookFest - 2015".

Зокрема, Лариса Рибчук з Києва, яка взяла участь у трьох конкурсних номінаціях й отримала три золоті медалі у номінаціях «Святковий торт» (торт «Безмятежность»), «Цукрові квіти» (робота «Весенний бал»), «Марципанова ліпка» (робота «Любовь растопит лед»).

Наталія Супрун з м. Фастів отримала золоту медаль за роботу «Папины дочки» в номінації «Марципанова ліпка».

Лариса Ємельянова з Олександрії отримала 3 золоті медалі у номінації «Цукрові квіти» за роботи «Осенняя благодать», «Осенний этюд», «Пробуждение».

Роман Федотов з Одеси за роботу «Легкость вдохновений» у номінації «Марципанова ліпка» отримав срібну медаль і нагороджений безкоштовним курсом Академії Марії Шрамко.

Анна Лазаренко з Києва за роботу «Домашний очаг» у номінації «Цукрові квіти» виборола срібло.

Оцінка конкурсних робіт здійснювалася конкурсним журі міжнародного рівня. До складу журі увійшли професійні кондитери високого класу, неодноразові переможці багатьох міжнародних конкурсів і чемпіонатів, зокрема такі відомі кондитери, як Олександр Селезньов та Марія Шрамко.

Під час роботи фестивалю проведено більше 50 майстер-класів випускниками Академії Марії Шрамко за напрямами: "Цукрові квіти з елементами аерографії", "Техніки аерографії на пастилажі", "Карамель", "Декорування тортів" та ін.

Гран-прі фестивалю отримала учасниця з Білорусі Наталя Шарай, яка виступила у 3-х номінаціях й отримала найвищі оцінки журі – 98, 99 і 98 балів у номінаціях відповідно пастилаж, шоколад і художня робота з тіста.


Вітаємо переможців!

29.11.2015
adv
1726
остання редакція 05.02.2016
knteu