logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Розпочав роботу майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко

Загальна інформація

З 1 по 5 лютого 2016 року кафедра технології і організації ресторанного господарства проводить майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко – «Цукрові квіти за англійською технікою».

Марія Шрамко - шеф-кондитер, входить до складу Національної збірної Ісландії з кулінарії. Суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS, почесний член Асоціації кухарів України, Сербії, Хорватії, входить до Асоціації кулінарів Росії, почесний член Українського Кулінарного Союзу. Має великий професійний досвід роботи шеф-кондитером, за створення арт-робіт одержала ряд нагород на престижних чемпіонатах, свою майстерність і вміння передає учням в СНД і країнах Європи. Працює в техніках: карамель, цукрові квіти, шоколад, аерографія.

У майстер-класі беруть участь викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства к.т.н., доцент Медведєва А.О., к.т.н., доцент Марцин Т.О. Набуті знання вони зможуть передати студентам, які виявили зацікавленість і бажання навчитися ексклюзивній технології виготовлення цукрових квітів.

03.02.2016
adv
2882
остання редакція 02.06.2020
42265