Розпочав роботу майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко
Загальна інформація
З 1 по 5 лютого 2016 року кафедра технології і організації ресторанного господарства проводить майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко – «Цукрові квіти за англійською технікою».
Марія
Шрамко - шеф-кондитер, входить до складу Національної
збірної Ісландії з кулінарії. Суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів
WACS, почесний член Асоціації кухарів України, Сербії, Хорватії,
входить до Асоціації кулінарів Росії, почесний член Українського
Кулінарного Союзу. Має великий професійний досвід роботи
шеф-кондитером, за створення арт-робіт одержала ряд нагород на
престижних чемпіонатах, свою майстерність і вміння передає учням в
СНД і країнах Європи. Працює в техніках: карамель, цукрові квіти,
шоколад, аерографія.
У майстер-класі беруть участь викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства к.т.н., доцент Медведєва А.О., к.т.н., доцент Марцин Т.О. Набуті знання вони зможуть передати студентам, які виявили зацікавленість і бажання навчитися ексклюзивній технології виготовлення цукрових квітів.


