logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS Марія Шрамко провела майстер-клас з кондитерської майстерності

Загальна інформація

11 лютого 2016 року відбувся майстер-клас з кондитерської майстерності від Марії Шрамко для магістрів спеціальності "Технології в ресторанному господарстві".

Марія Шрамко є почесним членом Українського Кулінарного Союзу, входить до складу Національної збірної Ісландії з кулінарії, суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS.

На лекції Марія Шрамко розповіла студентам про основні правила і технології приготування карамелі, сучасні барвники та їх використання, різновиди й секрети роботи з кожним видом: атласна, пластична, лита, об'ємна карамелі. Технології зберігання і використання напівфабрикатів і готових виробів. Створення композицій, ікебан та сувенірної продукції.

Набуті знання студенти зможуть використовувати у науковій роботі випускного кваліфікаційного проекту.

10.02.2016
knteu
2450
остання редакція 01.06.2016
42265