Урочисте підписання договору про співробітництво з ТОВ «Фоззі-Фуд» та лекція від експертів мережі супермаркетів «Сільпо»
Загальна інформація
18 березня 2016 року в рамках VIII Консумерського фестивалю за сприяння Центру розвитку кар'єри в КНТЕУ відбулася лекція «Якість та безпечність продукції власного виробництва і власного імпорту» від гостей фестивалю – Шинкаренко Г.В., заступника операційного директора «Сільпо», та керуючого гіпермаркетом «Сільпо» в ТРЦ «Гулівер» Урсакія А.Г.
Гості детально розповіли про найбільшу в Україні мережу супермаркетів «Сільпо» (264 магазини), що є лідером імпортерів сиру та вина. Мережа пишається власним виробництвом:
- паста з твердих сортів пшениці;
- сухе дозрівання м’яса;
- коптильня м’яса та риби;
- обсмажування кави;
- кондитерська;
- цукерки ручної роботи.
Новий проект та особлива гордість «Сільпо» - «Лавка традицій», що реалізує асортимент фермерських натуральних продуктів від місцевих виробників.
До продукції в мережі ставляться особливі вимоги ще під час доставки в магазин: санітарні та гігієнічні норми, індивідуальний температурний режим, якого дотримуються під час перевезення та ін.
Керуючий гіпермаркетом «Сільпо» в ТРЦ «Гулівер» Урсакій Артем Геннадійович докладно розповів про відділи магазину та їх особливості, а також про його «родзинку» - фуд-корт «9 кухонь світу»: середземноморська, панамериканська, азійська, узбецька, грузинська, українська, японська, німецька та італійська кухні. Терміни продажу готових страв – від 30 хвилин до 3 годин, потім вони утилізуються. Це гарантує свіжість та якість продукції, що звичайно високо оцінюється споживачами - щоденно гіпермаркет відвідує близько 10 тис. гостей.
Цього ж дня відбулося урочисте підписання договору про співробітництво КНТЕУ з ТОВ «Фоззі-Фуд» (мережа супермаркетів «Сільпо»). З боку торговельної мережі договір підписали директор із роздрібної торгівлі Центрального регіонального управління мережі «Сільпо» Рощук Ірина Миколаївна та директор з персоналу регіону «Центр» Берелет Ксенія Анатоліївна.