Викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства стали учасниками відкриття шоуруму Biologic.ua
Загальна інформація
23 березня 2016 року викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства доц. Вітряк О.П., доц. Ткаченко Л.В., ст. викл. Демічковська М.П. відвідали відкриття шоуруму проекту Biologic.ua.
У шоурумі представлено досить великий асортимент сертифікованої органічної продукції, а саме органічні продукти харчування українського та іноземного виробництва, органічна косметика та товари для дому. Метою проекту є підтримка українського виробника органічної продукції та привертання уваги споживачів до вживання чистої, здорової продукції.
Керівник проекту Biologic.ua Клод Ексбраят поділився з гостями своїми планами, лікар-дієтолог Владислав Сластін надавав консультації щодо принципів раціонального харчування, особливостей безглютенової та кошерної продукції, харчування вегетаріанців та веганів. На дегустації були представлені смачні страви та напої з органічних інгредієнтів, виготовлені шеф-поваром кафе Greenguru Café, яке використовує для приготування страв лише органічні продукти. Представлені страви мали високі органолептичні показники, що підтверджує задум керівника проекту: довести, що органічна продукція може бути смачною.
Відвідувачі шоуруму мали змогу побувати на майстер-класі з приготування сніданку з органічних продуктів «Панкейки з карамелізованими фруктами» від повара кафе Greenguru Café, випускника факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету.
У результаті спілкування представників КНТЕУ з керівником проекту Biologic.ua Клодом Ексбраятом отримана домовленість про подальшу співпрацю у рамках проекту щодо популяризації використання органічних продуктів в Україні.