logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція: секція "Food chemistry experiments"

Загальна інформація

16 березня 2016 року в рамках VIII Консумерського фестивалю відбулась Всеукраїнська студентська науково-практична конференція. Секція "Food chemistry experiments" (Експерименти в харчовій хімії) була представлена на високому науковому рівні. 

Всі доповіді були представлені на основі виконаних експериментів в лабораторіях кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю. Було важко визначити переможців, адже кожна доповідь була цікавою, корисною та унікально інформативною.

Отже переможці:

І місце - Карпенко Оксана, "Express methods of soy milk research" (Експрес-методи дослідження соєвого молока), ФТМ, 2-7.

ІІ місце - Романова Аліна, "Physico-chemical methods of flour research" (Фізико-хімічні методи дослідження борошна), ФТМ, 1-4.

ІІІ місце - Захарченко Валентин, "Physico-chemical methods of soy milk research" (Фізико-хімічні методи дослідження соєвого молока), ФТМ, 1-6.2.

Цікавими та змістовними були доповіді 

Іванов Д.  Дослідження ефективності лігнінів для очистки води (Research of ligninsefficiency for waterpurification) ФТМ, 3 курс, 2 група

Стяглик Н. Експрес-методи оцінки якості соєвого соусу (Express methods for evaluating the quality of soy sauce) ФТМ, 2 курс, 7 група

Шехтман М. Фізико-хімічні методи дослідження молока (Physico-chemical methods of milk research) ФТМ, 1 курс, 7 група 

Перехрест Я.  Фізико-хімічні методи дослідження якості м’яса(Physico-chemicalmethodsofmeatquality) ФТМ, 2 курс, 6 група

Базир В.  Дослідження якості безалкогольних газованих напоїв (Research of quality of non-alcoholic carbonated beverages) ФТМ, 1 курс, 7 група

Горун Ю.   Перевірка якості пастеризації молока реакцією на пероксидазу (Quality control оf milk pasteurization with reaction to peroxidase) ФРГТБ, 1 курс, 6 група

Скібінський Я. Дослідження інгібіторів ферментів (Research of enzyme inhibitors) ФРГТБ, 1 курс, 6 група

Поліщук О.  Фізико-хімічні методи дослідження мінеральних вод (Physico-chemical methods of mineral water research) ФТМ, 2 курс, 7 група

Кумуржи Д. Фізико-хімічні методи дослідження яблучного соку (Physico-chemical methods of apple  juice research) ФРГТБ, 1 курс, 7 група

Не можна не відмітити активістів першокурсників, які вперше виступали на конференції, їх доповіді були достойними та цікавими.

15.03.2016
adv
2172
остання редакція 01.06.2016
knteu