Всеукраїнська студентська науково-практична конференція: секція "Food chemistry experiments"
Загальна інформація
16 березня 2016 року в рамках VIII Консумерського фестивалю відбулась Всеукраїнська студентська науково-практична конференція. Секція "Food chemistry experiments" (Експерименти в харчовій хімії) була представлена на високому науковому рівні.
Всі доповіді були представлені на основі виконаних експериментів в лабораторіях кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю. Було важко визначити переможців, адже кожна доповідь була цікавою, корисною та унікально інформативною.
Отже переможці:
І місце - Карпенко Оксана, "Express methods of soy milk research"
(Експрес-методи дослідження соєвого молока), ФТМ, 2-7.
ІІ місце - Романова Аліна, "Physico-chemical methods of flour
research" (Фізико-хімічні методи дослідження борошна), ФТМ,
1-4.
ІІІ місце - Захарченко Валентин, "Physico-chemical methods of soy
milk research" (Фізико-хімічні методи дослідження соєвого молока),
ФТМ, 1-6.2.
Цікавими та змістовними були доповіді
Іванов Д. Дослідження ефективності лігнінів для очистки води (Research of ligninsefficiency for waterpurification) ФТМ, 3 курс, 2 група
Стяглик Н. Експрес-методи оцінки якості соєвого соусу (Express methods for evaluating the quality of soy sauce) ФТМ, 2 курс, 7 група
Шехтман М. Фізико-хімічні методи дослідження молока (Physico-chemical methods of milk research) ФТМ, 1 курс, 7 група
Перехрест Я.
Фізико-хімічні методи дослідження якості
м’яса(Physico-
Базир В. Дослідження якості безалкогольних газованих напоїв (Research of quality of non-alcoholic carbonated beverages) ФТМ, 1 курс, 7 група
Горун Ю. Перевірка якості пастеризації молока реакцією на пероксидазу (Quality control оf milk pasteurization with reaction to peroxidase) ФРГТБ, 1 курс, 6 група
Скібінський Я. Дослідження інгібіторів ферментів (Research of enzyme inhibitors) ФРГТБ, 1 курс, 6 група
Поліщук О. Фізико-хімічні методи дослідження мінеральних вод (Physico-chemical methods of mineral water research) ФТМ, 2 курс, 7 група
Кумуржи Д. Фізико-хімічні методи дослідження яблучного соку (Physico-chemical methods of apple juice research) ФРГТБ, 1 курс, 7 група
Не можна не відмітити активістів першокурсників, які вперше виступали на конференції, їх доповіді були достойними та цікавими.