Провідні шеф-кухарі відкрили нові смаки світу
Загальна інформація
4-5 червня 2016 року в рамках міжнародної співпраці й кулінарного партнерства між Українським кулінарним союзом та Всесвітньою спільнотою шеф-кухарів WorldChefs відбувся майстер-клас від провідних кухарів інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» («Смак миру. Єрусалим»), у якому взяли участь Саркіс Якубян (Sarkis Yacoubian), Мімоза Балла (Mimoza Balla), Джозеф Арбід (Yuosef Arbid) та Сухейль Едріс (Suheil Edris).
Учасники майстер-класу мали можливість ознайомитися з традиціями та особливостями технології приготування й подачі страв Середньосхідного регіону (арабської, палестинської, єврейської кухонь), а також оцінити їх смак та обговорити напрямки адаптації до українського ринку.
Члени Українського кулінарного союзу, практикуючі шефи, викладачі КНТЕУ і його структурних підрозділів та інші учасники майстер-класу отримали сертифікати міжнародного зразка.
Невимушена дружня атмосфера, приправлена ароматами східних спецій, створена гостинним і професійним колективом заміського сімейного готельно-ресторанного комплексу «Трипільське сонце» та його господинею Лосєвою Галиною Іванівною, залишила незабутні враження.