logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«HoReCa: Готелі» - настільна книга успішного менеджера

Загальна інформація

21 вересня 2016 року на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся методичний семінар з питань виконання випускних кваліфікаційних проектів для студентів освітнього ступеня «магістр» спеціалізації «Готельна і ресторанна справа» та «Ресторанні технології».

На семінарі було презентовано навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів «HoReCa: Готелі» за редакцією доктора економічних наук, професора А.А. Мазаракі. Висвітлені основні етапи проектування готелів, розроблення концепції готелю, етапи здійснення маркетингових досліджень, технологічний цикл обслуговування споживачів, бронювання, дистрибуція, розміщення, клінінг, організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства, об’ємно-планувальні рішення готелю, дизайнерські рішення проектованого готелю, розроблення раціональної організаційної структури, оцінка ефективності інвестиційного проекту.

Навчальний посібник рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, комерційних училищ, що здійснюють підготовку спеціалістів з готельної і ресторанної справи, а також фахівців-практиків, які розробляють проектну документацію щодо створення нових, реконструкції і технічного переоснащення діючих об’єктів готельно-ресторанного господарства.

Навчальний посібник «HoReCa: Готелі» - це настільна книга успішного менеджера.

   

21.09.2016
redactor
3539
остання редакція 17.01.2017
42265