logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція консультанта з персоналу компанії «Salatnik»: "Професійні компетентності персоналу ресторанних мереж"

Загальна інформація

30 листопада 2016 року, з ініціативи кафедри готельно-ресторанного бізнесу, в КНТЕУ відбулася відкрита лекція консультанта з персоналу компанії «Salatnik» Полянської Наталії на тему "Професійні компетентності персоналу ресторанних мереж".

Лектор зосередив увагу слухачів на особливостях організації та управління ресторанними мережами в умовах нестабільності. Було представлено компетентності, принципи підбору персоналу та його підготовки. Заняття проходило в активному діалозі з аудиторією й отримало багато схвальних відгуків з боку слухачів.

Дякуємо Полянській Наталії і запрошуємо до активної співпраці!

30.11.2016
42265
1890
остання редакція 17.01.2017
42265