logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Визначено переможців Конкурсу випускних кваліфікаційних проектів серед студентів ФРГТБ

Загальна інформація

18 січня на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся конкурс випускних кваліфікаційних проектів (робіт) студентів денної та заочної форм навчання за спеціальностями:

  • «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»
  • «Менеджмент туристичного бізнесу»
  • «Готельна і ресторанна справа»
  • «Технології в ресторанному господарстві»
  • «Курортна справа»
  • «Туризмознавство»

Ми пишаємося тим, що третій рік поспіль на високому науковому рівні захищають свої випускові кваліфікаційні роботи випускники англомовних магістерських програм «Менеджмент туристичного бізнесу», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»; «Туризмознавство».

За результатами конкурсу випускних кваліфікаційних проектів (робіт) визначено переможців:

Спеціальність 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»
Спеціалізація «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»
англомовна магістерська програма

Тема випускного  кваліфікаційного проекту 

ПІБ студента

Науковий керівник

1

Управління лояльністю споживачів готелю «Mirotel Resort & Spa». м. Трускавець

Якимів Ольга Василівна,  3а гр

Бойко М.Г.,
д.е.н., професор

2

Інформаційні технології в операційній діяльності готелю «Continental», м. Київ

Косолапова Тетяна Віталіївна, 3а гр.

Кулик М.В.,
к.е.н., доцент

3

Стратегія диференціації послуг ресторану «Думка», м. Київ

Шокун Оксана Іванівна, 3а гр.

Бойко М.Г.,
д.е.н., професор


Спеціальність 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»

Спеціалізація «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»

Тема випускного  кваліфікаційного проекту 

ПІБ студента 

Науковий керівник

1

Стратегія розвитку кафе «Бруклін», смт. Стара Вижівка, Волинська обл.

Маркевич Людмила Олегівна, 4гр.

Мельниченко С.В. д.е.н., професор

2

Менеджмент якості послуг у кав’ярні «Монтекристо-Нікополь», м. Нікополь, Дніпропетровська обл.

Стезя Юлія Валеріївна, 4гр.

Босовська М.В.,
д.е.н., професор

3

Управління продуктовим портфелем послуг готельного комплексу «Услад», с. Ломачинці, Сокирянський р-н, Чернівецька обл.

Загородна Олена Володимирівна, 4гр.

Полтавська О.В., к.е.н., доцент


Спеціальність 8.14010301 «Туризмознавство»
англомовна магістерська програма

Тема магістерської роботи

ПІБ студента 

Науковий керівник 

1

Кластерна модель розвитку туризму в Україні

Банк Яна Василівна, ФРГТБ, 2к., 8 гр.

Забалдіна Ю.Б., к.е.н., доцент

2

Стратегія просування туристичного продукту дестинації в соціальних медіа

Донченко Олександра Павлівна ФРГТБ, 2к., 8 гр.

Забалдіна Ю.Б., к.е.н., доцент

3

Стратегія управління туристичною дисцинаціїєю в Одеській області

Власенко Катерина Олександрівна, 
ФРГТБ, 2к., 8гр.

Дупляк Т.П.,
к.е.н., доцент


Спеціальність 8.14010301 «Туризмознавство»

Тема магістерської роботи

ПІБ студента 

Науковий керівник 

1

Бренд-менеджмент туристичної дисцинації Полтавської області

Павлова Аліна Сергіївна ФРГТБ, 8 гр.

Забалдіна Ю.Б., к.е.н., доцент

2

Продуктова стратегія туристичного підприємства «Музенідіс Трепел Україна»  на ринку ділового туризму України

Огородникова Катерина Сергіївна, 
ФРГТБ, 8 гр

Жученко В.Г., 
к.е.н., доцент

3

Інноваційна стратегія розвитку туристичного потенціалу локальної дестинації в Чернігівській області

Атаманчук Віктор Володимирович, ФРГТБ, 2к.9гр.

Михайличенко Г.І, д.е.н., професор


Спеціальність 8.03060101 «Менеджмент туристичного бізнесу»
англомовна магістерська програма

Тема магістерської роботи

ПІБ студента 

Науковий керівник

1

Стратегія інноваційного розвитку готелю

Попова Юлія Ігорівна, 2к., 1 гр

Калачова І.В.,
д.е.н., проф.

2

Управління поведінкою споживачів туристичної компанії

Перевозник Альона Ігорівна, 2к., 1 гр

Дупляк Т.П.,
к.е.н., доцент

3

Маркетинг – мікс туристичного оператора

Жирнова Ірина Віталіївна 2.к.1гр

Дупляк Т.П.,
к.е.н., доцент


Спеціальність 8.03060101 «Менеджмент туристичного бізнесу»

Тема магістерської роботи

ПІБ студента 

Науковий керівник

1

Стратегія розвитку мережі туристичних агенцій «Сеть магазинов горящих путевок», м. Київ

Крикун Мар’яна Олександрівна, 1гр

Михайличенко Г.І, д.е.н., професор

2

Стратегія розвитку туристичного підприємства «Караліна Груп», м. Київ

Волинська Марія Ігорівна,  1 гр

Білик В.В., к.е.н. доцент

3

Продуктова стратегія туристичного підприємства «Поїхали з нами» в сегменті сільського туризму

Калюжна Анна Сергіївна, 1гр.

Ткаченко Т.І.,
д.е.н. професор


Спеціальність 8.14010102  «Курортна справа»

Тема випускного кваліфікаційного проекту 

ПІБ студента 

Науковий керівник

1

Санаторій на 160 місць з послугами пілоїдотерапії в м. Шацьк, Волинська обл.

Васильківський Олексій Костянтинович, 7гр.

Ткаченко т.І. д.е.н., професор

2

Курортний готель **** на 60 місць з посугами бальнеотерапії в смт. Східниця, Львівська обл.

Оса Карина Андріївна, 7гр.

Жученко В.Г., к.е.н., доцент

3

Санаторій на 100 місць з послугами бальнео- та грязелікування в с. Черче, Івано-Франківська обл.

Полоз Людмила Павлівна, 7гр.

Хлопяк С.В., к.е.н., доцент


Спеціальність 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»

Тема випускного  кваліфікаційного проекту 

ПІБ студента

Науковий керівник

1

Проектування готелю 3* на 400 місць у Голосіївському районі м. Києва

Сидоренко Марина Сергіївна, 2к, 6гр.

Сененко І.А., к.е.н., доцент

2

Проектування курортного готелю 4* на 300 місць у туристичній дисцинації «Шаяни», Закарпатська обл.

Ісаєва Олександра Андріївна, 2к, 6гр.

Расулова А.М.,
к.е.н., доцент

3

Проектування конгрес-готелю 4* на 300 місць у Печерському районі м. Київа

Раковський Дмитро Станіславович, 2к, 6гр.

Шеєнкова К.А.,  к.е.н., доцент


Спеціальність  8.05170113  «Технології в ресторанному господарстві»

Тема випускного  кваліфікаційного проекту 

ПІБ студента 

Науковий керівник

1

Ресторан української кухні «Тарасова світлиця» на 80 місць у м. Канів Черкаської області

Власенко Оксана Григорівна, 2к, 5гр

Гніцевич В.А.,
д.т.н., професор

2

Їдальня «Гарбузова хата» на 100 місць формату free-flow у Деснянському районі м. Києва

Крива Ольга Миколаївна, 2к, 5гр

Юдіна Т.І.,
к.т.н., доцент

3

Таверна «Паллада» на 100 місць у м. Херсон

Куликова Олександра Євгенівна, 2к, 5гр

Кравченко М.Ф., д.т.н., професор

Вітаємо магістрів з успішним завершенням навчання.

Бажаємо успіхів у подальшому фаховому становленні!

18.01.2017
42265
3952
остання редакція 02.06.2020
redactor