logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Поради товарознавців КНТЕУ на телеканалі ICTV

Загальна інформація

  • Чи шкідливо готувати їжу на пательнях з тефлоновим антипригарним покриттям? До чого це може призвести?
  • Чому посуд з алюмінію краще не використовувати для приготування та зберігання харчових продуктів? 
  • Емаль на посуді захищає від дифузування солей металів у їжу?
  • Чи можна продовжити використовувати ємності з порушенням емалі?

Ці та інші питання були розглянуті в ході інтерв’ю для проекту "СТОП 5" телеканалу ICTV за участю журналіста Олексія Кобзаря, оператора Дмитра Климчука та асистента кафедри товарознавства та митної справи Ольги Шульги.

23.05.2017
redactor
2401
остання редакція 28.08.2017
redactor