Експертиза майонезу від кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю на ТРК «Київ»
Загальна інформація
25 травня 2017 року викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Антюшко Дмитро Петрович взяв участь у зйомках для телеканалу «Київ». У телепередачі «Громадська приймальня» викладач розповів про сучасні реалії на ринку харчових продуктів. Було проведено товарознавчу оцінку обраних зразків майонезу, надано рекомендації споживачам щодо свідомого вибору даного товару на ринку.
Викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю постійно беруть участь у зйомках чисельних телепрограм, де викривають підробки, розповідають секрети вибору якісних товарів та дають безцінні поради щодо того які продукти краще включити до харчового раціону, а які не бажано споживати взагалі.
Останні випуски можна переглянути за посиланнями:
http://zazhyve.stb.ua/ua/episode/za-zhive-sezon-4-vypusk-51-chast-1-ot-24-05-2017/
http://ranok.kanalukraina.tv/ua/episode/dietologi-vklyuchili-suhie-zavtraki-v-pyaterku-samyh-vrednyh-produktov
http://ranok.kanalukraina.tv/ua/episode/chto-podmeshivayut-proizvoditeli-v-sladkie-gazirovannye-napitki
http://ranok.kanalukraina.tv/ua/episode/kak-vybrat-kachestvennoe-morozhenoe
http://ranok.kanalukraina.tv/ua/episode/kakoy-mayonez-v-ukraine-sdelano-na-sovest