logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Викладачі КНТЕУ дали поради споживачам щодо вибору якісних товарів

Загальна інформація

Викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю вкотре взяли участь у зйомках низки сюжетів для телеканалів ТРК «Україна», ТРК «Київ» і в прямому ефірі на радіостанції «Голос столиці».

Професор кафедри Сидоренко Олена Володимирівна розповіла про способи, якими недобросовісні виробники фальсифікують оливкову олію.

Доцент кафедри Голуб Богдан Олексійович висвітлив питання формування споживних властивостей дитячого молока та кисломолочної продукції, а також сухих сумішей і каш для дитячого харчування.

Доцент кафедри Мостика Костянтин Вікторович окреслив відмінності харчової цінності зернової та розчинної кави.

Крім того, фахівці надали низку рекомендацій щодо вибору якісних товарів.

18.09.2017
redactor
2664
остання редакція 07.02.2018
456287