logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Неперевершені відкриття на майстер-класі бренд-шефа "Rational AG" Олексія Глущенка

Загальна інформація

У рамках заходів "Rest.Art.Kitchen." відбувся майстер-клас бренд-шефа "Rational AG" Олексія Глущенка "Смачно, якісно, корисно з Rational".

Майстер-клас, що відбувся 14 листопада, став неперевершеним відкриттям  для всіх, хто його відвідав. Серед учасників майстер-класу були фахівці ресторанного бізнесу, викладачі та студенти ФРГТБ.

Асортимент страв був вражаючим. Кожному знайшлася страва до смаку: круасани, дорадо-гриль, скумбрія копчена, філе курки копчене, качка запечена, шніцель зі свинини, гречана каша з грибами, овочі гриль, смажені яйця з сиром сулугуні - а несподіванкою стала картопля фрі, яка готувалася без олії. Вона виявилася значно смачнішою та кориснішою, аніж звичайна.

Олексій брав різні продукти, задавав відповідну температуру, час та обраний спосіб приготування в однакових, але різних за своїм призначенням, ємностях. Вражало те, як узвар готувався разом із качкою, яка запікалася, не набуваючи смаку один одного. І таке одночасне приготування стосувалося кожної із страв. Виявляється, так сміливо за дві години можна приготувати багатий різновид страв та велику кількість порцій. Усі відвідувачі були в захваті та переконалися, що дійсно "смачно, якісно, корисно з Rational".

Сподіваємось на подальшу співпрацю з «Rational AG» та відомими бренд-шефами.

З радістю чекаємо на нових гостей та учасників заходів "Rest.Art.Kitchen."

14.11.2017
42265
2082
остання редакція 07.02.2018
456287