logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Досвід переваг: правила та умови участі в міжнародних кулінарних змаганнях

Загальна інформація

Серед студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбувся перший етап відбіркового туру для участі в міжнародних кулінарних конкурсах «Uluslararasi Istanbul Mutfak Gunleri» (Стамбул 22-25 лютого 2018 року) та «BestCookFest 2018 in Kemalpasa Ізмір» (Туреччина 20-24 квітня 2018 року).

Проводила збори ресторатор, головний технолог-консультант мережі ресторанів «Фішка», член правління «Українського кулінарного союзу», неодноразовий член суддівської колегії міжнародних кулінарних конкурсів - Чуницька Любов Петрівна.

Студенти мали змогу дізнатись про головні вимоги до сучасного оформлення та подачі страв, креативні тенденції та нові формати в ресторанному бізнесі. Любов Петрівна зауважила, що найголовніше для успіху - мати бажання отримати перемогу, звернути увагу на концепцію страви, технологію приготування та комбінаторику смаків. Під час семінару проаналізували велику кількість фото страв-переможців, переваги та недоліки технологій приготування, оформлення та подачі страв.

Учасники зборів зацікавлено слухали, ставили питання щодо основних вимог та нюансів оцінювання, смакових якостей страв і під час жвавої дискусії виникли нові творчі ідеї та проекти створення авторських страв.

Надалі планується серія підготовчих змагань, спілкування учасників конкурсу з відомими успішними рестораторами.

Дякуємо пані Чуницькій за корисну і позитивну інформацію, яка обов’язково буде використана студентами в майбутньому.

Підтримуємо наших учасників, бажаємо успіхів, натхнення та перемоги в міжнародних кулінарних конкурсах!

16.11.2017
433884
2047
остання редакція 07.02.2018
456287