logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Практичні рекомендації споживачам від експертів КНТЕУ

Загальна інформація

Професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Сидоренко О.В. 16 листопада взяла участь у зйомках телепрограми «Ранок з Україною» на телеканалі ТРК «Україна». Темою випуску стала лососева ікра, показники якості, особливості маркування та правила вибору безпечного продукту.

За участі доцента кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Павлюченка Ю.П. 7 листопада відбулись зйомки телепередачі «Якість життя» ТРК «Київ». Він окреслив низку проблем пов’язаних з якістю та безпечністю млинців з м’ясом, надав практичні рекомендації споживачам, як правильно вибрати смачні млинці і як уберегтися від підробок, купуючи ці продукти в торговельній мережі.

Журналісти телепрограми «Цивільна оборона» телеканалу «ICTV» ініціювали обговорення за участі професора кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Сидоренко О.В. з проблеми можливої фальсифікації м'ясних консервів для дитячого харчування, що надаються як гуманітарна допомога на тимчасово окупованих територіях Донецького регіону.

В рамках проведення соціального експерименту ТСН телеканалу «1+1» залучила професора кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Сидоренко О.В. як експерта для оцінки безпечності харчових продуктів споживчого кошику.

        

15.11.2017
433884
1449
остання редакція 07.02.2018
456287