Курс італійської кухні "Vorrei mangiare" бренд-шефа ресторану "Heven"
Загальна інформація
В Італії справжній культ їжі і для італійця їжа – свято життя.
Про їжу можуть розмовляти годинами – по телефону, на вулиці і, звичайно ж, за столом. Навіть при зустрічі замість звичного: “Привіт, як справи?” - можуть говорити: “Привіт, що ти сьогодні їв?“.
У Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся курс італійської кухні "Vorrei mangiare" бренд-шефа ресторану "Heven" у рамках програми тематичних курсів "Rest. Art. Kitchen".
Учасники курсу поринули у світ італійської кулінарії, отримали корисні та цікаві знання, професійні навички, підтвердженням яких стало отримання сертифікатів.
Вітаємо та запрошуємо на наступні майстер-класи!