Викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю дають поради щодо вибору якісних харчових продуктів до святкового столу
Загальна інформація
У передноворічний час ми приділяємо особливу увагу підготовці святкового столу. Як обрати якісні товари? Як зекономити і водночас не знехтувати безпечністю продуктів?
Саме такі запитання ставили нашим експертам редактори телепередач "Ранок з Україною" ТРК "Україна", "Якісне життя" ТРК "Київ" та OBOZ TV.
Крім того, 19 грудня 2017 року професор кафедри Сидоренко Олена Володимирівна взяла участь у прямому ефірі радіо "Голос Києва", присвяченому вибору якісних товарів до новорічного і різдвяного столу.
Викладачів кафедри як експертів постійно залучають до зйомок теле- та радіопередач.
Попередні випуски можна переглянути за посиланнями:
Якість продуктів на святковому столі