На кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних проектів
Загальна інформація
На кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних проектів (протягом 15-19 січня) здобувачами ступеня вищої освіти «магістр" (денної та заочної форми навчання) зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Ресторанні технології». Екзаменаційну комісію очолювала ресторатор, головний технолог-консультант мережі ресторанів «Естрагон», член правління ГО «Український кулінарний союз» Чуницька Любов Петрівна.
Голова та члени екзаменаційних комісій відзначили високий рівень здобутих професійних компетентностей, якими протягом навчання в університеті успішно оволоділи студенти, креативність, науково-практичне спрямування тематик випускних кваліфікаційних проектів і їх відповідність сучасним вимогам ринку. Випускні кваліфікаційні проекти виконано з використанням авторських програм з урахуванням новітніх підходів до вирішення поставлених завдань і використанням сучасного програмного забезпечення.
Здобувачі ступеня вищої освіти «магістр» презентували на захисті концептуальні проекти закладів ресторанного господарства в різних містах України. Найбільш цікавими виявилися такі проекти, як: «Пивний ресторан «Баваріус» на 90 місць з броварнею в Оболонському районі м. Києва», «Ресторан ведичної кухні «Аюр-веда» у Голосіївському районі м. Києва», «Таверна «Чорна перлина» на 120 місць в Оболонському районі м. Києва», «Ресторан-бар мексиканської кухні «mi Amore» у м. Кривий Ріг».
За результатами публічного захисту головою екзаменаційної комісії особливо відмічено високий рівень фахової компетентності та практичну цінність випускних проектів.
Бажаємо успіхів та професійних звершень!