"Все та ще трохи про пекарське мистецтво": секрети від гуру на майстер-класі від "Rest.Art.Kitchen"
Загальна інформація
У кулінарній студії КНТЕУ 7 лютого відбувся практичний семінар "Все та ще трохи про пекарське мистецтво" в рамках заходів "Rest.Art.Kitchen".
Учасники отримали теоретичні знання і практичні навички безпосередньо про заміс тіста та формування й декорування хлібобулочних виробів.
Рецептура запашних виробів не залишилася таємницею для учасників, адже всім були надані інформаційні матеріали.
Цікавою була презентація компанії "Backaldrin" - однієї з лідерів ринку хлібопекарських виробів. Наприкінці відбулася дегустація щойно випечених запашних хлібобулочних та кондитерських виробів.
Смачно і легко готувати з "Rest.Art.Kitchen"!
Дякуємо нашим партнерам "Backaldrin"! До наступних зустрічей!
Кондитерський майстер-клас "Flavors of Baku" - 12 лютого.
Дні турецької кухні в Україні: майстер-клас президента Асоціації шеф-кухарів Туреччини - 23-24 лютого.