logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Все та ще трохи про пекарське мистецтво": секрети від гуру на майстер-класі від "Rest.Art.Kitchen"

Загальна інформація

У кулінарній студії КНТЕУ 7 лютого відбувся практичний семінар "Все та ще трохи про пекарське мистецтво" в рамках заходів  "Rest.Art.Kitchen".

Учасники отримали теоретичні знання і практичні навички безпосередньо про заміс тіста та формування й декорування  хлібобулочних виробів.

Рецептура запашних виробів не залишилася таємницею для учасників, адже всім були надані інформаційні матеріали.

Цікавою була презентація компанії "Backaldrin" - однієї з лідерів ринку хлібопекарських виробів. Наприкінці відбулася дегустація щойно випечених запашних хлібобулочних та кондитерських виробів.

Смачно і легко готувати з "Rest.Art.Kitchen"!

Дякуємо нашим партнерам "Backaldrin"! До наступних зустрічей!


Кондитерський майстер-клас "Flavors of Baku" - 12 лютого.

Дні турецької кухні в Україні: майстер-клас президента Асоціації шеф-кухарів Туреччини - 23-24 лютого.

07.02.2018
42265
2519
остання редакція 02.06.2020
Vega