Особливості азербайджанської кухні: про тонкощі приготування солодощів дізналися на майстер-класі від "Rest.Art.Kitchen"
Загальна інформація
Кулінарна студія КНТЕУ в межах проекту "Rest.Art.Kitchen" 12 лютого привітно зустріла відомого в Азербайджані Шефа кондитерського мистецтва Гусейна Марданова.
Бакінська Пахлава та Шор Гогал – випічка, яка є традиційною на кожному святковому столі в Азербайджані, а протягом майстер-класу учасники ознайомилися з особливостями приготування та споживання цих солодощів.
Усіх вразила висока майстерність Гусейна: досвід, любов до справи та те, як відчуває Шеф таємниці приготування, передаючи своє захоплення у вишуканому смаку страв. Гусейн Марданов вважає, що гарні манери Шефа в кондитерському мистецтві – це запорука професіоналізму.
Атмосферність створювали і учасники заходу, викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства, які долучилися до проведення майстер-класу: професор Т.І. Юдіна, доценти: А.О. Медведева, І.Ю. Антонюк, Т.О. Марцин. Всі охоче брали участь у процесі приготування, цікавились технологічними процесами і традиціями кулінарного мистецтва Азербайджану.
Було дуже приємно спостерігати, як водночас отримує задоволення від майстер-класу Шеф і учасники заходу! Вже з нетерпінням чекаємо наступних зустрічей!
Продовжуємо переконуватись – смачно і легко готувати з "Rest.Art.Kitchen"!
Запрошуємо на дні турецької кухні в Україні: майстер-клас президента Асоціації шеф-кухарів Туреччини