Дні турецької кухні в Україні: майстер-класи від шефів
Загальна інформація
До КНТЕУ завітали шановні гості: Президент Ассоціації шеф-кухарів Туреччини (YEPAD) Sadullah Önal, власник ресторану "Buerak" Metin Dinçer, та директор компанії "GÜRCELIK METAL" Ahmet Sami Alpaşan.
Шефи провели майстер-класи 23-24 лютого у межах проекту Rest.Art.Kitchen. до днів турецької кухні в Україні: "OTTOMAN CUISINE” та "Food&Beverage”
Відвідувачами майстер класу були студенти та викладачі харківського, вінницького та київського торговельно-економічних коледжів КНТЕУ, а також викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ.
Присутні були вражені майстерністю та кваліфікацією шеф-кухарів. В перший день Sadullah Önal та Metin Dinçer ласували учасників турецькими стравами, готували Kabuni, Zerde, Dolma, а також вчили правильно готувати Ottoman sorbet. Кожна страва дивувала та відкривала нові смвкові якості.
На другий день майстер-класів шеф-кухарі пригосщали всіх солодощами. Sadullah Önal розповідав про ресторанний сервіс та турецькі традиції приготування справжнісінької ароматної турецької кави та найтрадиційнішого десерту Merserem.
Висловлюємо подяку партнерам майстер-класу - компанії KAPP та PRO)MASTER. Сподіваємось на подальшу співпрацю!
Щиро дякуємо турецьким друзям Sadullah Önal, Ahmet Sami Alpaşan та Metin Dinçer, чекаємо на наступні зустрічі в КНТЕУ!