logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Аспірантка КНТЕУ на Чемпіонаті Європи з декорування тортів у Варшаві

Загальна інформація

Аспірантка кафедри технології і організації ресторанного господарства Лариса Рибчук у складі збірної команди Українського кулінарного союзу брала участь у Чемпіонаті Європи з декорування тортів у Варшаві (Польща), який відбувся 24-25 лютого 2018 року. Чеміонат відвідали гості з 20 країн світу, у заходах фестивалю взяли участь понад 1000 учасників.

Учасники змагались у трьох турах:

  1. створення демонстраційного торта та його презентація;
  2. створення, у рамках відведеного на Чемпіонаті часу, декораційного елемента торта та його демонстрація;
  3. створення дегустаційних тортів.

 Усі представлені кондитерські вироби повинні відповідати єдиній темі, обраній учасником.

Роботу учасників змагань оцінювали понад 20 професійних членів журі з різних країн світу, зокрема Україну представляла Марія Шрамко – член Правління громадської спілки "Український кулінарний союз".

Результатом успішного виступу Лариси Рибчук у складі команди Українського кулінарного союзу стало завоювання почесного четвертого місця Чемпіонату Європи серед 18 команд-учасниць з різних країн світу.

Вітаємо аспірантку КНТЕУ з виступом та високими результатами! 

25.02.2018
42265
2406
остання редакція 05.03.2018
Vega