Аспірантка КНТЕУ на Чемпіонаті Європи з декорування тортів у Варшаві
Загальна інформація
Аспірантка кафедри технології і організації ресторанного господарства Лариса Рибчук у складі збірної команди Українського кулінарного союзу брала участь у Чемпіонаті Європи з декорування тортів у Варшаві (Польща), який відбувся 24-25 лютого 2018 року. Чеміонат відвідали гості з 20 країн світу, у заходах фестивалю взяли участь понад 1000 учасників.
Учасники змагались у трьох турах:
- створення демонстраційного торта та його презентація;
- створення, у рамках відведеного на Чемпіонаті часу, декораційного елемента торта та його демонстрація;
- створення дегустаційних тортів.
Усі представлені кондитерські вироби повинні відповідати єдиній темі, обраній учасником.
Роботу учасників змагань оцінювали понад 20 професійних членів журі з різних країн світу, зокрема Україну представляла Марія Шрамко – член Правління громадської спілки "Український кулінарний союз".
Результатом успішного виступу Лариси Рибчук у складі команди Українського кулінарного союзу стало завоювання почесного четвертого місця Чемпіонату Європи серед 18 команд-учасниць з різних країн світу.
Вітаємо аспірантку КНТЕУ з виступом та високими результатами!