Відкриваємо кулінарні таланти на заняттях з "Технології продукції ресторанного господарства"
Загальна інформація
Доценти кафедри технології і організації ресторанного господарства Медведєва А. О. і Марцин Т. О. провели лабораторне заняття з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" на тему "Технологія страв з кисломолочної продукції та яєць, борошняних виробів" зі студентами курсу 5 групи спеціалізації "Готельно-ресторанний менеджмент".
Студенти-менеджери завжди з зацікавленістю та старанністю готуються до лабораторних занять з цієї дисципліни, під час приготування та подавання страв поєднують традиційні технології і креативні, сучасні елементи.
На лабораторному занятті студенти опанували та відпрацювали технології страв: "Вареники з сиром кисломолочним", "Пудинг з сиру кисломолочного та родзинками і цукатами", "Сирники з морквою" та "Сирники по-київськи", "Омлет фарширований овочами", "Яйця запечені під молочним соусом", "Яйця Бенедикт", "Шоколадні роли з начинкою із сиру кисломолочного та свіжих фруктів".
Лабораторне заняття досягло своєї мети, всі студенти отримали позитивні оцінки та необхідні знання і практичні навички.
Чекаємо на наступні зустрічі!