logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкриваємо кулінарні таланти на заняттях з "Технології продукції ресторанного господарства"

Загальна інформація

Доценти кафедри технології і організації ресторанного господарства Медведєва А. О. і Марцин Т. О. провели лабораторне заняття з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" на тему "Технологія страв з кисломолочної продукції та яєць, борошняних виробів" зі студентами курсу 5 групи спеціалізації "Готельно-ресторанний менеджмент".

Студенти-менеджери завжди з зацікавленістю та старанністю готуються до лабораторних занять з цієї дисципліни, під час приготування та подавання страв поєднують традиційні технології і креативні, сучасні елементи.

На лабораторному занятті студенти опанували та відпрацювали технології страв: "Вареники з сиром кисломолочним", "Пудинг з сиру кисломолочного та родзинками і цукатами", "Сирники з морквою" та "Сирники по-київськи", "Омлет фарширований овочами", "Яйця запечені під молочним соусом", "Яйця Бенедикт", "Шоколадні роли з начинкою із сиру кисломолочного та свіжих фруктів".

Лабораторне заняття досягло своєї мети, всі студенти отримали позитивні оцінки та необхідні знання і практичні навички.

Чекаємо на наступні зустрічі!

06.03.2018
456287
2751
остання редакція 11.07.2018
42265