Майстер-клас "Вегетаріанство як lifestyle – мій шлях любові"
Загальна інформація
У рамках проекту "Rest.Art.Kitchen" та за участю кафедри технології і організації ресторанного господарства відбувся майстер-клас "Вегетаріанство як lifestуle – мій шлях любові".
На заході, який відбувся 14 березня у кулінарній студії КНТЕУ, експерти ділилися секретами приготування корисних страв та напоїв. Протеїнові снеки, антипасті, смузі, детокс-салати, крем-суп із гарбуза – про всі ці надзвичайно поживні, проте веганські страви, нині знають слухачі майстер-класу.
Учасники отримали детальну пізнавальну інформацію щодо оздоровчого харчування. Експерти розповіли, що така їжа є запорукою краси й довголіття, а також може бути не менш смачною аніж приготована зі звичних кожному інгредієнтів.
Щиро вдячні експерту натурального смаку й усвідомленості Тетяні Хальметовій та кандидату технічних наук, доценту кафедри технології і організації ресторанного господарства Діні Федоровій за те, що поділилися як готувати "здорово й смачно".
До нових зустрічей!