logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Практичний курс від Rest.Art.Kitchen "Тенденцiї розвитку барної індустрії"

Загальна інформація

У кулінарній студії КНТЕУ триває практичний курс від Rest.Art.Kitchen "Тенденцiї розвитку барної індустрії". Експерт та модератор - Наталія Вілінська.  

На кожному з майстер-класів пані Наталія ділиться досвідом та секретами приготування нового коктейлю, розповідає про правила підбору інгредієнтів.

На майстер-класах слухачі також вивчають міксологію, види коктейлів та їх особливості. Кожен готує свій коктейль, при цьому набуваючи навичок роботи з барним посудом та інвентарем.

Сьогодні учасники із задоволенням вчилися "смачному мистецтву" та підкреслили, що вже чекають наступних зустрічей.

Запрошуємо всіх охочих поринути в таємниці та тонкощі створення коктейльних смаків та відвідати майстер-клас 21 березня.

Переглянути програму та зареєструватися.

15.03.2018
42265
2334
остання редакція 02.06.2020
42265