Практичний курс від Rest.Art.Kitchen "Тенденцiї розвитку барної індустрії"
Загальна інформація
У кулінарній студії КНТЕУ триває практичний курс від Rest.Art.Kitchen "Тенденцiї розвитку барної індустрії". Експерт та модератор - Наталія Вілінська.
На кожному з майстер-класів пані Наталія ділиться досвідом та секретами приготування нового коктейлю, розповідає про правила підбору інгредієнтів.
На майстер-класах слухачі також вивчають міксологію, види коктейлів та їх особливості. Кожен готує свій коктейль, при цьому набуваючи навичок роботи з барним посудом та інвентарем.
Сьогодні учасники із задоволенням вчилися "смачному мистецтву" та підкреслили, що вже чекають наступних зустрічей.
Запрошуємо всіх охочих поринути в таємниці та тонкощі створення коктейльних смаків та відвідати майстер-клас 21 березня.
Переглянути програму та зареєструватися.