Результати підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства
Загальна інформація
Відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства. Учасниками конференції стали 7 студентів з 5 закладів вищої освіти України.
Під час роботи підсумкової науково-практичної конференції (28 березня 2018 року) презентація та захист студентами наукових робіт продемонстрували глибокі теоретичні знання товарознавства харчових продуктів та продовольчих товарів, інноваційний підхід до вирішення окремих наукових проблем та креативність мислення.
За підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства у 2017/2018 навчальному році дипломи І ступеня отримав 1 студент, дипломи ІІ ступеня – 2 студенти, дипломи ІІІ ступеня – 4 студентів.
Диплом І ступеня, ІІ ступеня, ІІІ ступеня |
ПІБ студента |
Найменування закладу вищої освіти |
Диплом І ступеня |
Загурська Сабіна Миколаївна |
Київський національний торговельно-економічний університет |
Диплом ІІ ступеня |
Грицюк Катерина Павлівна |
Київський національний торговельно-економічний університет |
Диплом ІІ ступеня |
Демидович Олена Анатоліївна |
Полтавський університет економіки і торгівлі |
Диплом ІІІ ступеня |
Холодна Анна Вікторівна |
Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Диплом ІІІ ступеня |
Ткаченко Вікторія Олександрівна |
Київський національний торговельно-економічний університет |
Диплом ІІІ ступеня |
Некрасова Ангеліна Володимирівна |
Національний університет харчових технологій |
Диплом ІІІ ступеня |
Петрик Дем’ян Ярославович |
Луцький національний технічний університет |