logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Як обрати найкращі продукти до Великоднього кошика розповіла професор КНТЕУ в ефірах популярних телеканалів

Загальна інформація

Напередодні Великодня на ринках і в магазинах буквально засилля дешевих барвників для яєць, посипок та яскравих фігурок для прикрашання пасхальної випічки.

Часто за красою і яскравими фарбами ховається цілий набір надзвичайно небезпечних і навіть канцерогенних речовин.

Для того, щоб після свята не довелось звертатись до гастроентеролога, скористайтесь порадами професора кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Сидоренко Олени Володимирівни.

Дізнатися, що порадила професор можна за посиланнями нижче:

03.04.2018
42265
2342
остання редакція 11.07.2018
42265