Кулінарне майбутнє в надійних руках
Загальна інформація
З метою підвищення професійної майстерності молоді на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ комісією у складі декана факультету д.е.н., проф. Н. І. Ведмідь, завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства д.т.н., проф. М. Ф. Кравченка, викладачів кафедри - к.т.н., доц. Т. О. Марцин, к.т.н., доц. А. О. Медведєвої та судді Всесвітньої асоціації кулінарів WACS Марії Шрамко було проведено відбір студентів для участі в кулінарному чемпіонаті світу "Expogast-2018 Villeroy&Boch", який відбудеться восени в Люксембурзі.
До складу команди за результатами конкурсного відбору увійшли 5 студентів, а саме: Асланова Анастасія (1 курс 9 група ФРГТБ), Беркун Поліна, Андрущак Ольга, Чемоданова Ольга (1 курс 8 група ФРГТБ), Чалая Ангеліна (2 курс 4 група ФМТП).
Наразі конкурсанти відвідуютьмайстер-класи кондитерського мистецтва від Марії Шрамко – "Цукрові квіти за англійською технікою", де вивчають ексклюзивні технології роботи з мастикою. Набуті знання будуть використані не тільки під час підготовки до кулінарного чемпіонату світу в Люксембурзі, а й протягом участі в міжнародному кулінарному фестивалі "BestCookFest-2018", який відбудеться у вересні в м. Києві за ініціативою Українського кулінарного союзу.
Бажаємо студентам успіху в навчанні та майбутніх перемог!